In cele cinci zile 40 de zboruri vor fi operate de pe aeroportul din Targu Mures.

Orarul zborurilor nu va modificat iar toate procedurile de check-in vor fi efectuate direct la aeroportul din Targu Mures. Toti pasagerii sunt rugati sa se prezinte la timp pentru formalitatile de calatorie, cu 2 ore inainte de fiecare decolare.

Pe data de 3 octombrie zborurile spre Venetia si Bologna/Forli vor decola de la Cluj-Napoca, iar cursele de intoarcere vor ateriza la Targu Mures.

Toate celelalte zboruri de pe 3 octombrie vor fi operate de la Targu Mures.

Pe data de 7 octombrie cursele catre Londra si Dortmund vor decola de la Targu Mures, iar zborurile de intoarcere vor ateriza la Cluj-Napoca. Toate celelalte zboruri de pe 4, 5 si 6 octombrie vor fi operate de la Targu Mures.

Wizz Air a transportat in primele sase luni ale anului 720.000 de pasageri pe rutele din si catre Romania, in crestere cu 86% fata de perioada similara a anului trecut.

Operatorul low-cost a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit prima baza operationala in Bucuresti in iunie 2007 si a doua la Cluj, in mai 2008. Cea de-a treia baza a fost deschisa la Timisoara in februarie 2009.