Hilton va deschide in 2011 primul sau hotel de 5 stele de pe litoralul Marii Negre anul viitor in statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur. Totusi, pana atunci, turistii pot beneficia de servicii hoteliere de tipul Hilton oferite in statiunea Nisipurile de Aur de hotelul Doubletree by Hilton, Varna, parte a complexului Helios Spa & Resort.

Proprietarul complexului Helios Spa & Resort este omul de afaceri bulgar George Velchev, care a incercat acum mai multi ani sa cumpere hotelul Rex din Mamaia, insa nu a reusit sa inteleaga cu romanii.

George Velchev sustine ca litoralul romanesc nu se dezvolta deoarece prea multe proprietati din Mamaia au ajuns in posesia unor oameni de afaceri care nu sunt dispusi sa investeasca sau nu au capacitatea financiara de a face acest lucru.

Citeste si:

"Din pacate, toate proprietatile din Mamaia au ajuns prea repede pe mana unor oameni care ori nu au dispus de suficienti bani, ori nu au fost interesati sa investeasca. Toti au preferat sa-si deschida hoteluri in Bucuresti", a spus omul de afaceri bulgar, adaugand ca daca ar fi interesat sa cumpere un hotel in Romania s-ar orienta spre unul din Bucuresti.

Hilton a anuntat saptamana trecuta semnarea unui acord de tip franciza cu Helios Hotels EAD pentru deschiderea unui nou hotel Doubletree by Hilton in Bulgaria.

Doubletree by Hilton Varna reprezinta partea de lux complet renovata din hotelul Helios Spa & Resort din statiunea Nisipurile de Aur.