Renumitul actor și co-fondator al Nobu Hospitality, Robert De Niro, se pregătește să facă furori pe scena ospitalității din Bulgaria prin deschiderea a două hoteluri de lux sub marca Nobu. Brandul din SUA, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux, își pune amprenta în Bulgaria cu proprietăți în Sofia și Varna.

Primul hotel și restaurant, situat în emblematica clădire bancară din Sofia din centrul orașului, va oferi oaspeților cazare de lux și experiențe culinare rafinate. Între timp, a doua proprietate va înfrumuseța coasta pitorească a Mării Negre din Varna, oferind oaspeților o retragere senină la malul mării, scrie Novinite.com.

Aceste proprietăți sunt rezultatul unei colaborări dintre Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man), și operatorul hotelier local GHV-Dolphins. Parteneriatul strategic își propune să aducă renumitul brand Nobu în Bulgaria, găzduind turiștii exigenți care caută lux și ospitalitate de neegalat.

Fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, Nobu Hospitality a devenit unul dintre numele din industria ospitalității de lux.

Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins portofoliul pentru a include 38 hoteluri și 12 proiecte de rezidență în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe în destinații de top.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri