Black Friday 2023 la Fashion Days începe pe 6 noiembrie dimineața, între 6:30 și 7:30, și se încheie pe 12 noiembrie, la finalul zilei. Detalii mai jos legate de campania de anul acesta.

Robert Berza, CEO Fashion Days, precizează că vor fi cele mai multe reduceri din an, reduceri de până la 80%. Aceasta adaugă că peste 70% din produse vor avea cele mai bune prețuri din an. În total, peste 2 milioane de articole vor fi la reducere.

„Credem că vom avea cu 11% mai multe comenzi și venituri în creștere cu 20%”, a precizat Robert Berza.

Puteți vedea mai jos câteva exemple de produse care vor fi în oferta de Black Friday de la Fashion Days.(click pe imagine pentru o dimensiune mai mare).

Robert Berza precizează că Fashion Days trece prin cel mai mare proces transformațional, prin care vrea să tripleze gama de produse în 2 ani și jumătate, de la 130.000 în prezent, la 430.000 de produse în 2026. În următorii patru ani, Berza precizează că obiectivul este de dublare a businessului Fashion Days.

Fashion Days se pregătește de lansarea platformei de marketplace în 2024.

„ În următorul an nu mai vorbim doar de stoc deținut de noi, ci vom avea mai mulți parteneri în ecosistem”, a precizat Robert Berza.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri