„Paza bună trece primejdia rea” este mai mult decât un proverb pentru avocatul Robert Constantin Ionescu, un personaj-cheie în domeniul juridic românesc, care a reuşit, din 2013 încoace, să inoveze constant piaţa serviciilor de pază şi protecţie. Este fondatorul unei companii de pază cu o ascensiune impresionantă, impunându-se într-un domeniu extrem de competitiv prin semnarea unor contracte cu giganţii statului şi printr-o cifră de afaceri anuală de aproximativ 10 milioane de euro.

Inovaţie pe piaţa serviciilor de pază şi protecţie din România: compania care urmează principii europene de securitate a primit oferte de cumpărare din străinătate

Într-o lume în care nevoia de securitate este tot mai mare, compania Akyle Security s-a afirmat rapid ca fiind o prezenţă de încredere în industria de pază şi protecţie din România. Firma, care se bucură deja de 10 ani de existenţă pe piaţa autohtonă, s-a născut din dorinţa avocatului Robert Constantin Ionescu de a oferi servicii de calitate superioară, bazate pe pincipii europene. De altfel, abordarea modernă este unul dintre factorii cheie ai succesului din prezent, societatea ajungând în topul naţional al firmelor de pază şi primind oferte de cumpărare din Europa pentru mai multe milioane de euro.

Prin Akyle Security am dorit să schimbăm în mod esenţial felul în care este percepută piaţa de pază şi securitate din România. Compania este prima de acest tip din ţară care nu mai este condusă de bodyguarzi ori de persoane cu experienţă limitată în domeniu, ci de o echipă managerială formată din intelectuali cu o vastă experienţă profesională în securitate, drept şi management. Ne mândrim cu faptul că până în prezent am construit o echipă puternică şi unită, capabilă să ofere soluţii personalizate pentru asigurarea bunurilor şi valorilor clienţilor noştri.

Robert Constantin Ionescu, CEO companie de pază

În prezent, compania numără aproximativ 1.000 de angajaţi, care duc la un nou nivel modalitatea de gestionare a riscurilor şi a provocărilor din industrie.

Un portofoliu impresionant de clienţi, inclusiv cel mai mare contract de pază din România

Pe lângă strategia inovatoare, Akyle Security s-a remarcat şi prin atragerea unui portofoliu impresionant de clienţi. Companii şi instituţii renumite din România au consolidat poziţia firmei în piaţă şi i-au adus recunoaştere pentru serviciile oferite: este vorba atât de companii de stat, cât şi private, precum societăţi din domeniul energiei, instituţii de învăţământ, lanţuri de retaileri. Cel mai mare contract de pază din ţara noastră a fost încheiat tot de compania lui Robert Constantin Ionescu.

Povestea de succes a celor care reinventează conceptul de securitate continuă: Akyle Security este pe cale să îşi consolideze poziţia în vârful industriei, graţie planurilor amibţioase de viitor. Potrivit CEO-ul Robert Constantin Ionescu, targetul principal al companiei este să ajungă în top 3 firme de pază din România, dar şi să crească cu 20% cifra de afaceri, anual.

Cine este omul din spatele companiei de succes?

Dincolo de reuşitele din domeniul securităţii, Robert Constantin Ionescu are o reputaţie remarcabilă în domeniul avocaturii. Cu o experienţă de 22 de ani ca membru al Baroului Bucureşti şi cu un titlu de Lector Universitar Doctor Avocat la Facultatea de Drept, Robert Constantin Ionescu îşi completează profilul cu absolvirea Colegiului Naţional de Apărare, precum şi cu un doctorat în Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională. Cariera fondatorului Akyle Security a inclus şi o perioadă în administraţia publică: este fost Viceprimar General al Capitalei şi fost Secretar de Stat – preşedinte al Agenţiei de Compensare pentru Achiziţii de Tehnică Specială, în Guvernul României, poziţii care au contribuit din plin la dezvoltarea unui portofoliu impresionant de competenţe şi cunoştinţe în domeniul securităţii şi managementului.

Sursa foto: AKYLE SECURITY

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri