Compania aeriana Tarom a introdus pe 20 noiembrie trei noi curse directe saptamanale intre Bucuresti si Madrid, numarul zborurilor creste de la 7 la 10.
Noile curse directe Tarom au program dupa-amiaza, in zilele de luni, miercuri si vineri cu plecare la ora 15:05 din Bucuresti si aterizare la 18:05 in Madrid si in zilele de marti, joi si duminica, cu plecare la ora 19:00 si aterizare la ora 23:35.

Noile zboruri directe completeaza oferta Tarom pentru calatorii Bucuresti – Madrid, fiind oferite suplimentar fata de cursa cu program in cursul diminetii care opereaza zilnic cu plecari din Bucuresti la 8:55 si 13:00 si aterizare in Madrid la ora 11:55 si, respectiv, 17:35.

„Prin modificarea programului cursei de dupa amiaza RO413/4 Bucuresti – Madrid - Bucuresti am intentionat sa raspundem cerintelor pasagerilor care ne-au solicitat mai multe zboruri directe intre capitala Romaniei si cea a Spaniei. Practic, din 13 zboruri saptamanale, 10 sunt acum directe fata de numai 7 pana acum. Restul curselor de dupa-amiaza vor opera, in continuare, cu escala la Cluj”, a declarat Gabriela Bordea, director de marketing si vanzari Tarom.

Tarom vine si cu o oferta de pret pentru aceasta ruta, 176 euro cu toate taxele incluse, pentru o calatorie dus-intors, la cumpararea biletelor de pe website-ul companiei. Oferta dispune de un numar limitat de locuri si se supune unor termeni si conditii speciale.

Compania Nationala de Transporturi Aeriene Romane TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Incepand cu data de 5 iunie 2010, TAROM a trecut la programul de fidelitate Flying Blue - program creat si operat de Air France si KLM. In prezent, acest program numara peste 15 milioane de membri, din intreaga lume.

In sezonul de iarna 2010 – 2011, compania opereaza in 49 de destinatii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

Cu o cifra de afaceri de 191,4 milioane euro in 2009, Tarom este transportatorul national al Romaniei, membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din anul 1993 si Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din anul 2000.

In primele 7 luni ale anului 2010, compania Tarom a transportat peste 1.120.000 de pasageri iar gradul mediu de incarcare a fost de 61%, in crestere cu peste 8 puncte fata de perioada similara a anului trecut.

Pentru anul 2010, Tarom estimeaza peste 2 milioane de pasageri transportati si un grad de incarcare de peste 60%.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri