Campania de Black Friday 2019 la Fashion Days incepe miercuri, pe 13 noiembrie, iar retailerul pune la bataie peste 1,5 milioane de produse. Poti alege la reducere incaltaminte pentru zile cu soare.

Iarna aceasta se anunta a fi una destul de blanda, asa ca am gasit pentru tine in oferta de Black Friday 2019 la Fashion Days cateva perechi de incaltaminte pentru zile calduroase.

Puma - Pantofi sport cu insertii de piele intoarsa Thunder Rive Droite

Daca vrei sa spargi monotonia iernii cu o pereche de incaltaminte colorata, aceasta este cea mai buna varianta. Pantofii sunt din piele intoarsa, pentru zilele de iarna in care soarele zambeste timid de printre nori, si ii gasesti in oferta de Black Friday 2019 a Fashion Days daca vrei sa-i cumperi la reducere.

Love Moschino - Pantofi sport de piele ecologica, cu paiete

O alta pereche de pantofi care te va ajuta sa aduci soarele in zilele mohorate de iarna este de la Love Moschino. Si asta pentru ca au pe suprafata lor aplicatii din paiete in forma de inima. Ii gasesti la reducere de Black Friday 2019 in oferta Fashion Days.

Love Moschino - Pantofi sport de piele ecologica, cu aplicatii de paiete

O pereche foarte interesanta de pantofi de la Love Moschino, pe care o gasesti in oferta Fashion Days de Black Friday 2019, este si aceasta, iar aplicatiile in forma de inima, din paiete si nu numai, nu lipsesc nici de pe acestia. In plus, o inima mare rosie troneaza si pe talpa.

UGG - Ghete de piele intoarsa, fara inchidere Classic

Pentru zilele de iarna fara ploaie dar ceva mai friguroase, iti recomandam o pereche de UGG-uri. Stiu, aici parerile sunt impartite, nu toata lumea fiind fanul acestui brand. Insa, aceasta pereche s-ar putea sa te atraga prin stilul clasic si prin culoarea interesanta: violet. Poti sa cumperi aceasta pereche de UGG-uri la reducere de Black Friday 2019 la Fashion Days.

Black Friday 2019 Fashion Days: branduri cu cele mai mari discounturi

Nike (pana la -50%), UGG (pana la -40%), Trespass (pana la -80%), New Balance (pana la -50%), Columbia (pana la -60%), Liu Jo (pana la -60%), Guess (pana la -50%), Love Moschino (pana la -65%), Michael Kors (pana la -40%), Pepe Jeans London (pana la -60%), Napapijri (pana la -80%), Fossil (pana la -60%), Levi’s (pana la -60%), Puma (pana la -60%), Timberland (pana la -65%), dar si branduri aflate la prima aparitie in Black Friday: s.Oliver, Marc Jacobs, GAP, Replay.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri