evoMAG a inceput campania de Black Friday inca de la 1 noiembrie, insa in noaptea dintre 14 si 15 noiembrie porneste o noua runda de reduceri pentru produsele din stoc. Sunt la reducere laptop-uri, gadgeturi, dar si electrocasnice.

Aceasta noua oferta de Black Friday va incepe dupa miezul noptii si va fi activa timp de trei zile. Retailerul sustine ca vor fi reduceri de pret de pana la 86% la aproape toate categoriile de produse.

Electrocasnice de Black Friday la evoMAG

Masina de facut paine Tefal este utila daca te-ai saturat sa cumperi paine de proasta calitate din magazin. Aparatul are 19 programe de facut paine si poate face inclusiv foccacia si pita. Poti sa o cumperi pentru tine sau poti sa o faci cadou parintilor. O poti cumpara de Black Friday de aici.

Un aspirator este indispensabil, iar unul bun te va face sa nu mai urasti sa faci curatenie in apartament. Ai putea sa incerci aspiratorul cu sac de la Samsung. Acesta are o putere de aspirare mare, este usor de depozitate, iar furtunul se invarte la 360 de grade ca sa nu mai ai probleme cu incurcaturile. Aspiratorul Samsung este disponibil in oferta Black Friday la evoMAG aici

Acest mixer Philips cu motor de 300 W este bun pentru a face aluatul, pentru a amesteca sau a bate cu telul. Ai cinci viteze dedicate si orice reteta de prajitura va fi mult mai usor de realizat cu un mixer. Poti cumpara produsul din oferta de aici.

Un alt obiect care nu ar trebui sa lipseasca dintr-o bucatarie este un cuptor cu microunde. Acest model de la Samsung este util pentru incalzirea mancarurilor, iar in 30 de secunde poti obtine preparate rumenite si crocante. Învelisul din interior este usor de curatat si are proprietati anti-zgariere. Mai mult acesta are o functie de eliminare mirosurilor din interior si astfel orice mirosuri persistente din interior sunt dispitate rapid. Poti cumpara produsul de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri