Comentarii pe articolul Dacia Logan va avea din 2011 un concurent de la Peugeot-Citroen


nu cred ca sunt pregatiti

Marius Marian la 15 Octombrie 2008, ora 09:17
nu cred ca sunt pregatiti
Eu sincer cred ca nici o companie auto nu este pregatita sa se lupte cu Renault pe aceasata piata. Renault a invatat sa faca masini normale pentru oameni normali si asta se vede pe strazi. Asta e asa cum italienii (FIAT) au invatat sa faca masini pentru italiani si asta se vede in Italia.
toti au ideea de a face branduri de lux, dar realitatea arata ca nu mai vrea nimeni. Inca in Romania lumea mai cumpara masini scumpe dar in Vest au inceput demult sa cumpere masini petru nevoi, nimic in plus.
Liviu Radu la 17 Octombrie 2008, ora 11:38
Eu cred ca o masina ar deveni acesibila pentru tot mai multi oameni atunci cand vom avea posibilitatea sa o gasim precum PC-urile: sub forma de subansable pe care sa le putem configura dupa dorinta, dupa bugetul de care dispunem, dupa aplicatia principala pe care o va avea aceasta. Bineinteles, masina respectiva ar trebui sa corespunda si din punct de vedere al sigurantei rutiere.

  Inapoi la articolul Dacia Logan va avea din 2011 un concurent de la Peugeot-Citroen

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile