Comentarii pe articolul Gazprom a sistat livrarile de gaze spre Romania [Update]


ROMANIA ARE REZERVE URIASE DE GAZE

Cristian Petru Balan la 6 Ianuarie 2009, ora 15:51
ROMANIA ARE REZERVE URIASE DE GAZE
Din surse cunoscute numai de specialisti, se stie ca tara noastra nu ar trebui sa importe gaze de la rusi, intrucat subsolul Romaniei dispune de rezerve care ar ajunge pentru cca 200 de ani. Nu stim de ce nu sunt folosite, deoarece urmasii nostri de peste doua secole se vor incalzi din alte surse decat gazele. Noi folosim aceasta bogatie naturala nu atat pt. ardere, cat pentru fabricarea maselor plastice, dar Romania, la ora actuala ar putea exporta gaze spre Europa la fel cum faec Rusia in prezent care foloseste exportul de gaze si ca un mijloc de santaj politic pentru vest-europeni. Totusi, Putin are dreptate cand afirma ca hoholii ucrainiei le fura din gazele care tranziteaza Ucraina.
Madalina-Angelica Dinu la 6 Ianuarie 2009, ora 17:26
e adevarat ....dar poate vor sa le vanda si pe astea...de preferat rusilor :)

vai de noi.
Ciprian Buzila la 6 Ianuarie 2009, ora 21:23
din cate tin io minte, noi produceam cca. 75% din gazul folosit in tara. Asta plus pacura de care zic domnii sus pusi ca ne ajunge cateva zile, ar trebui sa trecem lejer de iarna si sa nu ne facem probleme. De aici intrebarea: noi chiar producem gazul in cantitatea cu care v-ati laudat acum cativa ani, sau nici ala nu mai tine de patrimoniu? sau mai rau: ati luat spaga sa opriti exploatarea si sa importam aproape in totatlitate? destul de paradoxala situatia, avand in vedere cu ce va laudati mass mediei..
Un sfat prietenesc ar fi sa nu va mai jucati cu binele national (daca aveti macar notiunea), ca nu toti sunt prosti si fereasca Sfantul cand s-a destepta prostimea!

  Inapoi la articolul Gazprom a sistat livrarile de gaze spre Romania [Update]

Setari Cookie-uri