Comentarii pe articolul Ce urmeaza in cazul fraudei de la Broker Cluj?


Borderless Romania

Storm Bogdan la 30 Ianuarie 2009, ora 10:34
Borderless Romania
Cum se intampla in general, in Romania, exista multe persoane zise si de afaceri care incearca diverse giumbuslucuri pentru a se "realiza" in viata si sperand ca acesta va fi tunul vietiilor. Ce nu iau ei in considerare este ca departamentele de frauda nu stau degeaba si din cate se observa se mai si sesizeaza din cand in cand.

Dar oare de ce s-a aflat de aceasta frauda defapt ? Pentru ca probabil cineva nu si-a primit banii promisi si s-a suparat, uite asa, pentru ca altfel nu se afla niciodata.

Am invatat sa citesc dincolo de aparente si aceasta frauda ori se va solutiona in 10-20 de ani (pentru ca asa functioneaza justitia la noi) ori foarte repede daca vine "ordin".

In domeniul bursier sa promiti 5% pe luna este un chilipir. 5% face un broker intr-o zi, deci era foarte greu sa pice afacerea. Genul asta de combinatii se fac pe ponturi si din vorba in vorba, pe seama calicilor, pe seama celor care vor sa se imbogateasca peste noapte.

Si la urma urmei, fiecare merita ce i se intampla, pentru ca nimic nu ni se intampla din senin.

Din partea mea, sa-i prinda pe cei cu frauda daca nu si-au luat masuri de protectie si daca nu au considerat si scenariul asta. Iar daca s-au gandit, inseamna ca au un geniu in spate. Dar putin probabil, astia alearga dupa tunuri in general si uita multe aspecte bazandu-se pe "unu sau altu ca le tine umbrela".
Horatiu la 30 Ianuarie 2009, ora 12:05
"5% face un broker intr-o zi"...nu zau, in fiecare zi ?! Pai atunci sa ne facem toti brokeri, sa cumparam doar in minime si sa vindem doar in maxime, ca e simplu, nu ? Nu le tin partea brokerilor, dar cand piata merge doar in jos (cu mici tresariri de muribund), brokerii nu-si iau (presupun) nici salariul, ca doar la numarul si valoarea mica a tranzactiilor nu le iese nici din comision cine stie ce...

  Inapoi la articolul Ce urmeaza in cazul fraudei de la Broker Cluj?

Setari Cookie-uri