Comentarii pe articolul Preturile la imobiliare vor creste cu 5% la fiecare trei-patru luni


"cresterea pietei"

Alexandru Dumitrascu la 21 Februarie 2008, ora 08:53
"cresterea pietei"
Prin "cresterea pietei" se intelege desigur cresterea preturilor, la imobiliari ca la nimenea. Preturile se stabilesc la intalnirea cererii cu oferta si nu prin declaratii gratuite. Dupa mintea dumnealor, piata va fi foarte "crescuta" chiar si atunci cand vanzarile vor fi zero, importante sunt preturile anuntate de d-lor. Cat despre supararea pe care le-a facut-o dl Patriciu, arata cat sunt d-lor de sensibili la orice opinie care apartine corului antic al imobiliarilor. Nu e vorba numai de domnul Patriciu, e vorba de faptul ca aberatia imobiliara romaneasca a devenit subiect de discutie publica si ca perceptia s-a schimbat radical. Astept cu interes date concrete nu abureli despre numarul de tranzactii de anul asta.
Cosmin Zanfir la 21 Februarie 2008, ora 11:34
Am incercat sa achizitionez o lucuinta.Faptul ca nu am gasit nimic ( contructie noua)sub 150000 eur(minim 3 camere) dupa o analiza atenta a ofertelor cred ca nu este deloc o abureala.Din pacate aceasta este realitatea iar noi tinerii vrem acum nu maine nu peste un an sau 10 cand se va aseza ( dupa unii) piata.Aceasta situatie ,in mod concret ,nu se poate sparge decat cu o oferta valoroasa ca nr.de unitati locative.Restul discutiilor este intr-adevar o abureala.
Viorel Svicicaru la 21 Februarie 2008, ora 13:05
Cosmine, ai si cumparat? Deci a crescut cererea cu tine , sau doar cererea nesolvabila?
Marean sector5 la 21 Februarie 2008, ora 13:21
Ministrul Lazlo Borbely in emisiunea din data de 19.02.2008 la The money chanal,moderata de Radu Soviani declara " ANL va vinde cu 450 euro/mp pt a avea un profit minim cre sa-i permita sa-si finanteze activitatea....."
"Este ireal ce se intampla cu preturile in Bucuresti, mai mari cu 50% decat in Budapesta, este ireal!"
Costel Aristotel la 21 Februarie 2008, ora 14:17
Cosmine, Romania se afla intr-o scadere demografica accelerata, migratia fortei de munca se va accentua dupa ultimele peripetii economice ale Romaniei, piata imobiliara e blocata, terenurile sunt la cer, apartamentele vechi sunt si de rasul lumii si printre cele mai scumpe din lume intr-o tara cu o infrastructura de rasul...nord-coreenilor, apartamentele noi sunt doar niste fisiere in AutoCAD si majoritatea proiectelor nu se vor finaliza. Voi tinerii o sa platiti oalele sparte din cauza unora care v-au pacalit in ultimul hal...munca pe o viata de om in activitate...pentru un cotet din beton. Ia textul asta ca pe o abureala...si GET TO WORK!!!

  Inapoi la articolul Preturile la imobiliare vor creste cu 5% la fiecare trei-patru luni

Setari Cookie-uri