Comentarii pe articolul Care este diferenta dintre un lider si un manager


Care este diferenta dintre un lider si un manager"

Ivanov Maria la 16 Martie 2009, ora 16:53
1)Din experienta mea am constatat ca stresul la servici intervine din dorinta unora de a avansa atunci cand nu au si posibilitatea de a o face. Acest lucru da psibilitatea managerilor de a folosi astfel de salariati in folos propriu si anume de a povesti despre ceilalti. Este o metoda practicata de manageri pentru a tine unii salariati sub control. Acest lucru inseamna ca managerii se informeaza despre slabiciunile si nevoile angajatilor creindu-le disconfortul necesar pentru a-i face utili fara prea multe recompense materiale si profesionale.
Ruxi la 17 Martie 2009, ora 13:07
am avut placerea de a merge la unul din trainingurile lui si este un om fantastic, firma noastra si-a schimbat complet atitudinea dupa acest training iar noi am devenit cu adevarat o echipa.
Ivanov Maria la 17 Martie 2009, ora 16:00

Sunt convinsa ca nimic nu s-a schimbat peste noapte. E doar o parere deformata pe care ati capatat-o din dorinta de a crede. Sa stiti ca lupul isi schimba blana dar naravul ba. In ce priveste echipa, este o modalitate ca seful sa-si asume coordonarea unui proiec reusit fara prea mari eforturi din partea lui. Inca nu m-a convins niciun manager ca are materie cenusie.
Toma Simion la 24 Martie 2009, ora 16:23
Asa cum a precizat si Jack Welch in "Castigatorii" multi oameni uita chestiunea cea mai simpla in leadership: " Nu esti lider pentru tine, esti lider pentru ceilalti"
Rodica Cebotari la 24 Martie 2009, ora 23:49
Diferenta este ca un lider este urmat benevol si se prezinta drept un exemplu demn de urmat, insa un manager este doar o persoana cu post de conducere, care de cele mai mult ori nu este agreat de echipa in fruntea carei sta. In cazul ideal ar fi ca managerul sa fie si un lider, insa sunt mai rare cazurile.

  Inapoi la articolul Care este diferenta dintre un lider si un manager

Setari Cookie-uri