Comentarii pe articolul Studiu alarmant: Bancile din Romania, expuse unui risc mai mare din cauza crizei financiare


iar mesaje "alarmante"

Anuta Costinel la 30 Martie 2009, ora 21:14
Domnilor occidentali, chiar nu va e rusine?? Dupa ce v-am asteptat ca pe salvatorii nostri acum incercati sa va scoateti parleala de "criza" manipuland cursurile pe RON? Nu v-a ajuns cat ati scos din tara cu bancile voastre? Cum se ridica un pic RON-ul simtiti nevoia sa-l calcati in picioare si mai publicati un studiu "alarmant" privind Romania? Nu va ajunge ca ne-ati ingropat cu FMI-ul?NU UITATI: daca ne ingropati cine dracului va mai plateste creditele pe urmatorii 10-20 de ani?
Laurentiu Vaida la 31 Martie 2009, ora 00:09
tot noi prin taxe marite si credite extrem de mari
Iliescu Roland la 31 Martie 2009, ora 08:00
Eu nu mai cred in astia , analistii te talie mondiala .Dar cel mai tare ma enerveaza ca si wall street a trecut la presa de kilogram , fara nici un fel de a cerne informatia.Articolul asta semana cu emisiunile OTV cu cutremulul .O zi buna
Andrei la 31 Martie 2009, ora 16:44
ce solutie sa adopt daca ratele aferente bancilor , pentru un imprumit in valuta. nu le pot achita intrucat acum , datorita cresterii monedei eur. le depasesc pensia mea?
Vasile Banceanu la 1 Aprilie 2009, ora 00:12
Agentia Fitch nu a fost la fel de alarmista cu marile banci americane care au luat calea Bancorexului roman. Insa marele analist care face previziuni , dupa nume este un cetatean ungur.Mai bine sa fie atenti si cu bancile din Ungaria , inclusiv cu situatia economica .

  Inapoi la articolul Studiu alarmant: Bancile din Romania, expuse unui risc mai mare din cauza crizei financiare

Setari Cookie-uri