Comentarii pe articolul Ce urmeaza pentru Horatiu Florescu dupa plecarea din Colliers


consilierii imobiliari

Ioan Danila la 25 Mai 2009, ora 19:31
De ce credeti ca Romania are nevoie de un consortiu imobiliar de consultanta administrat de tot felul de firme straine in care veniturile incasate sa ia drumul mapamondului? Oare romanii, noi ce eram si inca mai suntem catalogati ca fiind in topul inteligentei mondiale, n-am putea sa nu mai lasam anumite afaceri nationale pe mana strainilor sau mai bine-zis a romanilor sub patronaj strain?
Ce ne impiedica? Neputinta sau delasarea asa cum ii sta bine romanului si mai ales institutiilor abilitate sa vegheze la patrimoniul autohton.
Sandu Constantin la 25 Mai 2009, ora 20:45
Daca tineam cont de consultanta Colliers eram falimentar acum. Acum un an ei sfatuiau oamenii "...sa se grabeasca sa contracteze locuinte deoarece atata timp cat cererea e mare preturile vor creste continuu..." I-a tras cineva la raspundere pentru aceste sfaturi?...
Tuleu Daniela la 25 Mai 2009, ora 22:10
1. Firmele straine au venit in Romania sa faca bani, multi bani (doar suntem o piata de consum), nu acte caritabile.
2. In Romania cred ca nu a existat un singur caz in care cineva "sa plateasca", material sau altfel, pentru "sfaturi profesionale' si indrumari date oamenilor, de la cele de tipul " cu investitii minime, obtineti profituri uriase (FNI-care a avut o campanie girata de o institutie publica ce avea o reputatie f. buna in randul populatiei largi) pana la consiliere imobiliara, bancara etc.

Iar ca sa-mi exprim parerea referitoare la intrebarea de ce e nevoie de straini/ este, pentru ca ei nu sunt romani: noi ne furam intre noi si, de multe ori ne furam propria caciula, noi ne turnam intre noi, noi ne criticam si ne autocriticam fara sa facem nimic in sens constructiv, noi ne dorim sa moara capra vecinului si apoi daca moare si a noastra parca nu este atat de grav, noi nu ne vindem tara, o dam gratis, noi suntem in continuare "copii" si... poate ca uneori este bine ca suntem asa...

  Inapoi la articolul Ce urmeaza pentru Horatiu Florescu dupa plecarea din Colliers

Setari Cookie-uri