Comentarii pe articolul Big Brother, la birou: Cum poti fi monitorizat la locul de munca?


Ok, poate fi combatuta monitorizarea la slujba!

Lungu Laurentiu la 2 Iunie 2009, ora 14:54
Ok, poate fi combatuta monitorizarea la slujba! Daca angajatorul isi inchipuie ca are angajate niste animale, iar angajatul n-are pic de mandrie, e posibil ce e scris mai sus. Personal nu mi s-a intamplat (desigur, pot fi descarcate chiar gratuit de pe net diverse programe ce pot fi folosite in acest sens) dar pot fi combatute cu succes.
Prajisteanu Laura la 2 Iunie 2009, ora 17:34
cum?
Lungu Laurentiu la 5 Iunie 2009, ora 09:09
Sau poti, mai simplu, sa-ti bagi picioarele si sa renunti la slujba respectiva, ce rost are sa ramai intr-un astfel de loc... O alta forma de combatere a monitorizarii este demnitatea angajatului, care ar trebui sa renunte la un astfel de job. Dar din pacate sunt prea multi disperati care vor cariera, si asta in orice conditii, prea multi indatorati catre banci peste cap (ce au considerat creditul singura forma de progresare) si care accepta orice, numai sa o poata duce mai departe. In fond tine de filosofia de viata, trebuie sa aplici un echilibru in toate, daca ai pierdut acest echilibru te-ai dus la vale in toate planurile (ca doar nu te-o face sa te simti bine faptul ca esti monitorizat).
Badulescu Sorin la 8 Iunie 2009, ora 20:19
NU inteleg care este problema?
Ce daca cineva urmareste pe altcineva folosind tehnologia, pina acum nu a fost folosita in schimb se foloseau colegi binevoitori.Eu consider ca tehnologia este mai sincera si nu pune note personale iar sefi si patroni vor accepta ce se poate accepata si vor pedepsi pe cei care vor fi de pedepsit(sunt un visator)
Florin la 10 Iunie 2009, ora 15:00
Bai copii, eu zic sa incepeti sa munciti ca numai asa o sa puteti avea si satisfactii. Daca leneviti toata ziua pe mess sau alte programe/site'uri de pierdut vremea cu siguranta mai devreme sau mai tarziu veti fi trimisi acasa cu sau fara un program de urmarire. Hai succes!
Adrian Oprisan la 10 Iunie 2009, ora 17:03
heeii! fiti putin mai realisti, eu am lucrat intr-o agentie de asigurari unde eram operator si 8 ere le petreceam numai la calculator si stiam ca sunt monitorizat insa asta nu m-a impiedicat sa fac si altceva, precum verificarea mesajelor de pe mail , messenger sau altele si nu imi spunea nimeni nimik atata timp cat imi faceam treaba foarte bine, ca si ei tot oameni sunt, cei drept violare de intimitate dar aceasta intimitate nu ar trebui sa existe la job pt ca pentru asta esti platit sa-ti faci treaba. Asa ca nu e nimik dezastros, si daca va faceti treaba bine nu are nimeni nimik de commentat , in caz contrar un motiv in plus sa va dea mai repede afara! ;)
Saymon la 24 Iunie 2009, ora 19:13
Sunt de acord cu monitorizarea la locul de munca. Ar fi echitate si nu am mai fi barfiti de colegi atunci cand ne indeplinim obligatiile de serviciu sau invidiati ca spargem norma ,sau mai rau ca le dam solutii sefilor ca se poate si mai mult. De unde nu e, nici D-zeu nu cere! Daca s-ar face monitorizare la APIA ,pe cinstite, zau ca ar trebui sa plece foarte multi din sefi in primul rand, si cei care au fost sefi pentru ca li s-au creat posturi. Sunt multi care nu stiu sa acceseze o aplicatie,ce sa mai spunem de monitorizare! Iti vine greu cand il vezi pe colegul tau ca primeste acelasi salariu si citeste vremea sau citeste diverse pe internet.

  Inapoi la articolul Big Brother, la birou: Cum poti fi monitorizat la locul de munca?

Setari Cookie-uri