Comentarii pe articolul Presedintele Basescu l-a desemnat premier pe Emil Boc


De ce e frica nu scapa

Mihai la 17 Decembrie 2009, ora 10:50
Super,adevarul a iesit la iveala,Basescu a dat dovada ca este un Conducator, iar Ardeleanul Boc o sa isi faca treaba,precum sunt renumiti ardelenii pentru seriozitatea si abordarea corecta a lucrurilor,fara pasarele si miticisme fantastice specifice sudului tarii (unele).

Dorim modernizarea Romnaiei cu totii, nu mai are grija Partidul de noi,cea ce vroia PSD-ul, trebuie schimbate mentalitati, nu e usor,dar tranzitia aceasta e un proces de durata. Nimic nu e de pe azi pe maine cum nu e iarna ca si vara.


Din partea mea pot visa in continuare psd-istii si cuiburile de naparci si lipitori care s-au format in anii 90-95.

Din pacate, cei ce nu stiu sa piarda, gen Geoana,nu au viitor aici,e o lupta grea,si trebuie transparenta.sunt un tanar care a vazut ce se intampla aici ,pt.ca nu trebuie sa fi om de stiinta sa vezi interesele,si sa nu poti face nimic.Consider ca adevarul iese la iveala pana la urma si calea e cea corecta,si nu am asteptari enorme peste noapte.Dar,alegerea e buna.

Sunt un om harnic,si va spun ca o duc mult mai bine acum decat prin anii 90,si pilele,relatiile,invartelile,nu fac decat sa traga tara asta in jos.degeaba s-au suparat cei din psd,ca nu mai pot spera la o ''coaja de paine'' milogului,s.a.m.d. Cursul noarmal si corect al lucrurilor desi nu tin neaparat cu Basescu,incepe sa-si revina.Desi...principalul lucru este ca omul face locul,deci noi in primul rand suntem responsabili de tara asta.

Din saracie de multe ori facem compromisuri urate(gen furat,smecherit..etc.) dar daca demnitatea e mai presus de atat toti avem de castigat intr-o tara prospera.

Nimeni nu-si da seama ca au mult mai mult de castigat intr-o tara in care toate au un sens,economie buna,angajati platiti bine...uitati-va la moldoveni...ei sunt primii si predominanti la stirile de la ora 5.de ce? nu vor sau nu stiu ca mult peste interesele personale sta demnitatea ca Om,si doar sustinandu-se unul pe celalalt au de castigat, cea ce ei,dimpotriva se incurca.
Ionescu Claudia Ionela la 17 Decembrie 2009, ora 11:27
Keep dreaming :)
Mirea Ica Denisa la 17 Decembrie 2009, ora 12:09
Draga Mihai, eu am impresia ca te imbeti cu apa rece! Tu in ce tara traiesti? Pentru ca daca traiesti in Romania ai face bine sa deschizi ochii si sa privesti in jur!
K la 17 Decembrie 2009, ora 14:05
Bravo Mihai , mi-a facut placere sa vad si altceva decat comentarii superficiale si negativiste.

  Inapoi la articolul Presedintele Basescu l-a desemnat premier pe Emil Boc

Setari Cookie-uri