Comentarii pe articolul Oficial Arctic: Romania duce lipsa de oameni calificati. Meseria de baza este paznic de noapte


Arctic

Soare Severina la 17 Mai 2010, ora 02:50
e o dovada ca si in Romaina se pot produce lucruri durabile. Insa in prezent industria capitalista e axata pe produse de consum cu scurta durata de viata dat fiind si faptul ca tehnologia este modificata anual.
Insa nu realizam ca schimband produsele atat de repede consumama si resursele planetei foarte repede.Aceasta indiferenta se va intoarce impotriva noastra.
Asa cum inchiderea scolilor profesionale afecteaza in prezent industria Romaniei (poate asta a si fost intentia UE), tot asa ne afecteaza acum lasarea de izbeliste a propriei agriculturi alergand dupa produse de import inclsiv usturoi, tot asa se intoarce impotriva noastra coruptia pe care romanii au favorizat-o ani si ani...a produs ce avem in prezent: studenti pe banda rulanta, din care au iesit, avocati idioti, medici incompetenti, judecatori incompetenti si corupti si asa mai departe...cert ca nu toti sunt asa, avem destui oameni si tineri exceptionali ! insa nu-i apreciem, nu luptam ca ei sa fie in frunte in locurile pe care le merita...
conform legii echilibrului se spune ca ce ai dat aia primesti...desi n-am dat spaga niciodata , tot am ajuns pe mana judecatorilor corupti,a medicilor fara adevarata cultura medicala, a functionarilor publici limitati intelectual...motiv pt care prefer sa nu am de-a face cu aceste institutii desi taxele le platesc lunar si inca destul de mult...muncuesc pt viata si bunurile mele si chiar daca au fost perioade fara venituri nu am cerut la stat nici macar 1 leu...
Mi-ar place sa cumpar produse autohtone romanesti, de calitate, ar trebuii sa incurajam aceste productii, stiu ca putem, stiu ca romanii sunt capabili de multe, insa au uitat instructiunile de folosire a propriilor capacitati..iar daca si-ar aminti....nu am fi nevoiti sa cerem imprumuturi la cere nu stim ce garantii se cer, si ne trezim sclavii altora noi si copii nostrii..

  Inapoi la articolul Oficial Arctic: Romania duce lipsa de oameni calificati. Meseria de baza este paznic de noapte

Setari Cookie-uri