Comentarii pe articolul Udrea: Se continua lucrarile la doar 80 de sali de sport contractate in 2009


Udrea continua lucrarile ;a doar 80m de sali de sport

la 25 Mai 2010, ora 11:31
Da este un lucru bun, dar am o intrebarea, doamna face parte din parlamentari care au fost la putere, de ce nu au facut acest lucru in urma cu 1-2 ani, poate nu se ajungea aici, sa se taie pensii, si salarii!, slariile ar trebui sa reflecte productivitatea, deacord,nu se aduna bani la buget, nu pot fi mari!.
PENSIILE AU FOST PLATITE ANI, SI ANI, CE SA FACUT CU BANI ACCEIA, CIND AU FOTS MULTI SAU FOLOSIT LA ASTUPAT GAURI, ACUMA CA SUNT PUTINI CONTRIBUABILI,DIN MOTIVE, BINE STIUTE,NU MAI SUNT BANI! DA, DA, NU ATI TAIAT PENSIILE, SI SALARIILE NESIMTITE! UNDE SUNT PENSIILE SI SALARIILE NESIMTITE? CE NU MAI SUNT, AVUMA SUNT SIMTITE.
Ia sa aveti transparnta la: licitatiile publice, sa salariile si pensiile celor care au functii, si iau din mai multe locuri!
O sa fiu un viitor pensionar, daca socurile, si stresul ne lasa sa mai apucam, ce va faceti daca ne unim toti pensionari si dam in judecata statul Roman, eu as da pe cei care au avut Functii in conducerea finantelor, economiei, si pe alti care au fost absenti, tin punctul meu de vedere.
Solidaritatea putem avea cu cei cistiti, nu pot fi solitra cu cei care iau mai mult decit lise cuvine,ca si-au facut legi,legi care nu pot fi atacate,a da si se mai numesc si magistrati, si alti multi profitori! la acestea nu le e rusine sa taie? unde e punctul de pensie de 45% a fost o minciuna, ia sa aiba si dumnelor 35% din cea ce au contribuit, si pe urma sa vina pe ecranele televizoatrelor, si sa ceara solidaritate,din multul care il au ar putea da mai mult,sa scoata tata din gaura asta facuta de toti care ne-au condus 20 de ani.
Avem datorii, avem topurii cu milionari de carton,care sunt uni si europarlamentari,si care lipsesc, da sunt pe primul loc la absente! si care sunt putrezi de bogati si vor sa ia de la gura batrinilor, si copiilor, bolnavilor.STITI CE SUNTEM O SOCITATE PUTRDA, ati facut o statistica sa vedeti citi batrin au murit in utimele 3 luni? o sa aflati ca mor mai multi decit inainte, asta se doreste, care mor, este dora ultima cheltuiala ajutorul de somaj.
Da ce sa mai spun?,au prea multe cistalate zvaroski,prea multe averi,nu le pot administra si mor saraci de inima rea?..... sunt inbuibati de saracie,de asta mor, da de inima rea li se ia jucaria lor, jucarie care au avut-o pe munca lor cinstita.
Astia nu mai trebuie sa faca sport, se lungesc cind mor, la astia le trebuie salile de sport? daca copii nu o sa mai fie! cine va mai avea nevoie de salile de sport? ma intreb? poate chiar ajung 80 sunt suficiente, sa merga bani acolo unde trebuie, si nu in aiureli, suruburi de 3 limioanem, maturi de 13000 euro, astea sunt furtisaguri, sa cam dispara escoceriile aste de pe sinarea poprului Roman.

  Inapoi la articolul Udrea: Se continua lucrarile la doar 80 de sali de sport contractate in 2009

Setari Cookie-uri