Comentarii pe articolul Cum gestioneaza IMM-urile activitatile de resurse umane?


Instruirea si evaluarea angajatilor

Lucian Gal la 1 Iulie 2010, ora 12:05
Mai exista asa ceva la IMM-uri?
A existat vreodata asa ceva la IMM-uri?
Sa fim seriosi si realisti.
Niciun IMM nu se preocupa de angajati. Patronii "stiu totul" iar angajatii trebuie sa munceasca pt banii pe care ii primesc din marea marinimie a "ilustrului" si "inteligentului" patron.
Sa munceasca 9-11 ore pe zi, si sambata, si in sarbatori...
Beneficii? Sa fim seriosi. Doar firmele mari, nu IMM-urile, acorda beneficii si eventual scolarizari si perfectionari. Un IMM ofera (cel mult) bonuri de masa si salariu minim pe economie pe cartea de munca ... salariul fiind primit direct in mana de la patron, prilej cu care profita (de cele mai multe ori) sa jigneasca angajatii ...
Dan Zaharia la 1 Iulie 2010, ora 17:56
Ca majoritatea romanilor ( nu le pasa decat de bunastarea lor ) si IMM-urile cauta sa supravetuiasca fara a le pasa prea mult , ce se intampla cu angajatii lor ; o cauza este si guvernarea proasta de pana acum (1989 - prezent ) toti cautand sa se imbogateasca si nu sa faca ceva pentru comunitate . Eu am avut norocul sa lucrez la o firma a carui patron i-a pasat de angajati , dar ce am vazut imprejur e de groaza .
IMM-urile nu pot gestiona activitatile de resurse umane pentru ca nu sunt lasate sa o face , doar cei ce risca foarte mult iar acestia sunt foarte putini .

  Inapoi la articolul Cum gestioneaza IMM-urile activitatile de resurse umane?

Setari Cookie-uri