Comentarii pe articolul Basescu: Bancile au o obraznicie. Vezi ce mai spune presedintele


comentariu

Un Cititor la 5 August 2010, ora 09:42
habar nu are ce se intampla in "jungla" in care traim si pe care el o conduce, ce sa mai vorbim despre ce se intampla in sistemul bancar
nu cunoaste nici macar 10% din problemele reale ale "junglei" si el vrea sa "dea peste ochii" bancherilor"
e adevarat ca s-a creditat populatia ffff usor intre 2006-2008, dar....in niciun caz bancile NU po fi elementul principal care sa conduca la criza pe care o inregistram

este singurul lucru pe care stie sa il faca:
-SA DEA VINA PE ALTII!--masuri competitive: ZERO!
la 5 August 2010, ora 11:05
comentarii?ce comentarii? in pivinta bancilor,e clar,au stiut 'ele' de ce dau credite cu buletinul.bancile sigur ca au stiut ca urmeaza o criza ,ca doar de asta's banci.bancile si-au asigurat existenta prezenta cu acele credite,plus celelalte institutii de recuperare a creditelor care jupesc cetateanul roman fara nici o remuscare.pentru mine este aproape clar,bancile in loc sa ajute mediul de afaceri si populatia,ne-a transformat pe aproape toti in SCLAVI financiari.conf constitutiei presedintele nu are prerogative in acest domeniu.in schimb ar putea sfatui pe cei in drept sa gaseasca o solutie de dezrobire a mediului de afaceri si a populatiei.daca mediul mediul de afaceri(microintreprinderile,intr.mici si mijlocii) nu va fi ajutat din punct de vedere fiscal,nu se vor putea dezvolta treptat, pentru a ajunge mari platitori de taxe.
Lucian Dimitriu 23.03.1958 la 5 August 2010, ora 12:25
Comentariu in stilul lui Basescu. Cine mai are incredere in el ? Numai cei ce au uitat ca anul trecut pe vremea asta participa (in plina criza) la "Festivalul oilor" (dupa ce venea de la festivalurile branzei, corcodusului etc), ca la toate interventiile televizate (Etno, OTV, B1, TVR) anunta ca tara este pe cale sa iasa din criza (argumentul suprem era ca Videanu citeste zilnic contorul electric si consumul de energie creste de la zi la zi) si nu vor scadea pensiile si salariile samd. Un nemernic. Bine, asta nu inseamna ca Bancile sunt institutii unde sfintii se aduna spre ajutorarea muritorilor de rand
Schimbischi Dan-Razvan la 5 August 2010, ora 16:08
Nu ma pasioneaza Baselu dar de data asta a cam nimerit-o, Este drept si ce zicea un alt cititor ca trebuia el si guvernul acceptat de el sa propuna masuri competititve pentru mediul de afaceri. Amandoua afirmatiile sunt corecte in acelasi timp.... nu negati intr-una ce zice Base pentru ca, in stilul lui de a spune adevarul pe jumatate ...el zice destul de bine.
Cel putin, eu ma multumesc si zic ..mai bine pe jumatate decat deloc. Eu unul as fi multumit daca ar si actiona conform vorbelor si si-ar asmuti boculetul ..chiar si de ochii lumii peste banci. Macar jumatate de problema sa rezolve.
Stiu ca este peste puterile lui sa o rezolve pe toata ..... incompetenta il urmareste pretutindeni ..precum si clientela de la alegeri, Dar hai sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului, ca altfel riscam sa nu mai ramanem cu nimic. E cum e ...dar e al nostru!!!! ...Cel putin pana la alegeri!!!!
Jack Nino la 6 August 2010, ora 00:06
Domnule presedinte,

Pe asta cu "obraznicia bancilor", si as completa eu si a altor grupuri de interese si multinationale ati nimerit-o!........dar evident.....prea tarziu. Despre cei din subordinea dumneavoastra, care au dormit linistiti....si dorm in continuare, puteti sa ne spuneti ceva ? S-au dupa.....o sa spuneti si dumneavoastra ca v-au invins fortele oculte ca si domnul Constantinescu, fostul presedinte?
Si mai am o intrebare ? Dumneavoastra sunteti atat de naiv ca sa credeti ca o sa reformati aceasta tara cu aceiasi manageri care au nenorocito sistematic pret de 20 de ani?
Reflectati, va rog, ca atunci cand sunteti suparat pe cineva, sa nu extindeti razbunarea pe tot satul! Ca atunci o sa mai faceti reforme in echipa numai cu dumneavoastra......Si cu o floare...nu se face primavara!?
Zota Corneliu la 6 August 2010, ora 12:16
Presedintele BASESCU are dreptate si a puncata corect una din cauzele crizei. D-lor si in USA presedintele OBAMA a spus ca bancile sunt cele care au provocat criza. Si a avut dreptate. Crdeti ca si el arunca vina ?
Pacata ca nu vrem sa judecam cu capul nostru si nu vrem sa sustinem un om care incearaca -atat cat ii permite legea -sa propuna o cale...
Personal cred ca in situatii de criza/ se impune o conducere mai ferma mai autocrata, dar cei care ar fi vizati in interesele lor finciare ataca inaite de a se lua niste masuri mai ferme de redresare . Constat ca unii dintre cei care scriu aici nu doresc io redresare economica rapida a tarii, si o tot tin cu incompetenta ...lui Basescu... pentru ca ei cred ca devin mai importanti
zota
Victor Touati la 7 August 2010, ora 00:41
adaug un i la adresa celor responsabil dar nu unic responsabil pentru dezastrul socio-economic . guvernul in primul rand ca el emite legii incluziv celor care conduc bancile trebuie sa se inclina in fata legei.
apoi eu zic lucrur pe nume chiar daca se va supara cei cu holocaustul.
noul ordin mondial sionist bancar a impus legea si cel cu trei clase acum poate fi in acord cu mine .
-cine sunt patronii bancilor din romania ?
-cine a permis vanzarea bancilor si a favorizat pe unii fata de altii mai competitiv si mai cu etica decat un zgarsit de mozaiik ?
- cine sunt firmele de recuperare a creditelor si a cumularea lor in credit unic ?
-daca ramana toata populatie fara casa si stau in strada ,cine va respunde ?
- dece nu ne da guvernul o lista de patronii ai banci din romania se vedem cat din ei sunt europeen ,cati sunt romani si cati sunt extracomunitar?
-cine de fapt ne conduce banca nationala sau guvernul ?
multumim pentru intelegere .
Cristian Anton la 12 August 2010, ora 01:29
-nu s cu base, dar as impune bancilor din RO o dobanda modesta, pt ca sunt putere in stat si tu ca banca dc vrei sa faci afecri in tara MEA, iti impun anumite reguli
-as lua la rost toti directorii care au dat aprobare la proiecte.. cum? cer 20 de oferte de la diferite firme, iar dc acea oferta se afla cu +- 15% ii las in pace, dar dc se afla la 1000% peste sau mai mult le cer sa dea diferenta
- cu doar aceste 2 masuri s-ar putea relansa economia.. dar pt ca sunt mii de sacali nu avem nicio sansa
Tania Galanici la 12 August 2010, ora 14:40
Cum si cu ce se relanseaza economia cad nu avem industrie?

  Inapoi la articolul Basescu: Bancile au o obraznicie. Vezi ce mai spune presedintele

Setari Cookie-uri