Comentarii pe articolul Clientii bancilor vor sa fie auziti in Parlament: Afla ce contine scrisoarea acestora


E timpul sa spunem STOP abuzurilor bancilor!

Luminitza la 1 Octombrie 2010, ora 14:12
Este adevarat ca bancile au practicat in Romania dobanzi si comisioane pe care nu si le-ar fi permis in alte tari! Aici degeaba a fost legislatie daca ea s-a incalcat. Autoritatile competente sa ia masurile ce se impun, sa faca dreptate consumatorilor care nu mai pot si care fara un "sut" nu mai rezista! Acest sut sa-l dea BNR, ANPC s.a. autoritati competente nu sa oblige oamenii la actiuni in instanta. Si ceilalti? Pe ei cine ii apara? Noi am fost prosti, neinstruiti, nu ne-am stiut drpeturile dar autoritatile care supravegheaza cee-au pazit? Si ce asteapta acum? Sa sisteze, sa suspende, sa inchida pe vecie unitatile care incalca legea! Dupa ce au trait ani de zile ca lipitorile, bancile si bancherii nici acum nu vor sa se alinieze!
Cate credite se mai fac? Aproape 0, asa ca noi, clientii vechi suntem vaca de muls!
EXISTA LEGISLATIE, SA SE RESPECTE! Si sa fie pedepsiti si cei care comit abuzurile si cei care inchid ochii la comiterea abuzurilor!
Dau din gura cu ofertele lor de a ajuta oamenii sa treaca aceasta "perioada grea" uitand sa spuna ca pt aceasta se fac reevaluari ale veniturilor si conditiilor fiecaruia, care NU MAI PERMIT incadrarea la refinatari, restructurarile de credit ustura rau de tot, iar costurile te fac sa renunti!!
Ne-am saturat de minciunile bancilor! De atitudinea si politica lor!
CA-MA-TARI!!!!

  Inapoi la articolul Clientii bancilor vor sa fie auziti in Parlament: Afla ce contine scrisoarea acestora

Setari Cookie-uri