Comentarii pe articolul Boc: Cu pomana si cu intins mana nu se poate la infinit


intinsul mainii

la 28 Noiembrie 2010, ora 15:58
sa nu stai cu mana intinsa nici pentru a cere ajutor daca nu muncesti dar nici pentru a cere mita pentru realizarea sarcinilor de servici pentru care esti platit.
la 28 Noiembrie 2010, ora 16:55
Dar daca ai muncit mai mult de 30 de ani si ai contribuit la fondul de sanatate ,somaj , s.a.m.d. de ce sa ti se ia din dreptul de ajutor de somaj , de ce trebuie sa platesti 10 - 15 lei pentru o adeverinta medicala care sa ateste ca " esti apt pentru a primi ajutor de somaj " , sau ca " esti apt de munca " , asta inseamna ca "stai cu mana intinsa " , sau inseamna ca nesimtirea guvernantilor a depasit orice limita n, nu mai au pic de bun simt sau respect pentru cei care ii tin in spate , cei pe care s-au angajat sa-i reprezinte , sa-i sustina , nu sa-i
jigneasca ,sau este adevarat ca Basescu nu se uita la populatie cand a rostit "istorica " sintagma : "Sa traiti bine ! " , ci la cei "portocalii" de langa el ! Sa le fie rusine ,pentru ca ei sunt cei care stau cu mana intinsa , ei sunt pomanagiii , nu noi !
Dan Martinescu la 28 Noiembrie 2010, ora 22:38
da.nu am ce face,stau cu mina la guvernanti.poate nu credeti,dupa 34 de ani de misiuni grele .transfagarasan.canal.deminari.misiuni in exterior in razboi,am o pensie de colon.ing.de mizerie.din care platesc razbunarea vietii.un CANCER DE RADIATI,un OM HADICAPAT,evaluarea radiologica oncollogica 3000 roni la o luna si jumatate. spitalizari multiple la boli infectoase.di n cind mai uita sobordonatii MARELUI GENERAL de hirtie gigel OPREA sa trimita pensia crezind ca am ,,PLECAT,, ASTA E VIATA,DAR OAMENI BUNI CE FACEM DE LA 1 ianuarie 2011,cu nebuniile lui ATILLA,cum le platim ,SE VA SCULA HOREA DIN GROAPA,daca nu credeti mergeti la VIENA sa vedeti cum a stat el cu mina la FRANZZ,.....ASA VOM STA SI NOI LA PROSTIA NOASTRA , DAR LUPTAM pina vom capatul ISTORIEI.sa auzim de bine<
Croitoru Marius-Cristian la 29 Noiembrie 2010, ora 13:10
dau dreptate antescriitorilor mei....eu unul as impusca toata conducere Romaniei...dar nu pot!...visez!!...sunt oameni care au contribuit o viata la fondul de pensii, la casa de sanatate..etc...si trebuie sa plateaca si acum pentru servicii medicale!...oare de ce au trait si muncit acesti oameni??...noi pentru ce traim???...pentru ce ne chinuim?? copiii nostri ce vor face???....oamenii astia sunt incompeteti total!....si nu stiti cat mult se vede din afara tarii...raul care se invarte din ce in ce mai apasator pe noi!!....multi dintre noi care au fost plecati in strainatate stiu cum este viata si acolo...este ceva total opus, dar aici ma refer la cei care au fost plecati si au avut contract de munca, nu la cei care au fost la cersit, la furat sau "la ce-o da Dumnezeu"...acestia din urma nu au beneficiat de protectie...dar in cazuri de urgenta -ex: urgenta la spital- au fost tratati atent ca si toti ceilalti care au avut acte!!...sunt multe ofuri la multi dintre noi...dar suntem neputinciosi si ne plangem de mila....pentru ca "Ei" detin controlul!!
Lasar Elena la 28 Decembrie 2010, ora 19:11
noi, fostele natiuni comuniste ca si africa, asia, sud america am fost si suntem colonizati in favoarea capitalismului mondializat , si de aceea nu trebue sa uitam sa ne intrebam, reantrebam :cine suntem, ce suntem diventati , unde este solitaritatea, uniunea, cooperarea nationala romana. emmigranti ro. haideti sa strangem cercul si sa ne reantoarcem pe prispa noastra, pe batatura noastra frumoasa.

  Inapoi la articolul Boc: Cu pomana si cu intins mana nu se poate la infinit

Setari Cookie-uri