Comentarii pe articolul Miliardarul Ioan Niculae mai inchide 3 combinate. 5.700 angajati vor fi concediati


afaceristi si patroni de carton pe cale de disparitie

Nitulescu Ion la 4 Ianuarie 2011, ora 13:26
in momentul in care nu mai primesc gaze de pomana de la stat se termina cu marile capacitati intelectuale din patronatul de carton din romania.asta este rezultatul societatii capitaliste speculative care s-a dezvoltat prin majorari constante de preturi si nu pe marirea productivitatii prin cresterea productiei.asta este statul social pentru patronate [care au facut bani din diverse speculatii si din diverse facilitati primite din partea statului].nu pensionarii sunt asistati sociali ci tipul asta de antreprenor care daca nu primeste pomeni de la stat nu mai face fata.TRAIASCA BURGHEZIA COMUNISTA [pentru ca ei asta sunt]
la 4 Ianuarie 2011, ora 19:19
mare adevar graiesti stimabile !
Gaza Adrian la 4 Ianuarie 2011, ora 20:34
exact, burghezia securisto-comunista ! in fond niste hoti care au beneficiat de complicitatea politicienilor si guvernantilor ajunsi cu pluta la butoanele board-ului romaniei post revolutionare ! pacat de munca atator generatii din perioada 1944-1989 (eu nu-i zic comunista !) care au creeat prin contributia din salariu (prelevarea pentru societate !!!) intreaga bogatie a Romaniei, talharita pana la urma de burghezia securisto-comunista care este la putere. cred totusi ca multi dintre ei vor infunda odata si odata puscaria.
Vasile Rarunchi la 6 Ianuarie 2011, ora 06:39
Ce sa mai zicem cand un patron care a furat toata viata vrea sa inchida societatiile care le detine ce produceau ingrasaminte chimice,altele. Domnilor parlamentari cred ca avem o problema cu acest zis om de afacere a luat timp de douazeci si unu de ani subventii si gaze ieftine si acum lasa 5.700 de angajati in pragul saraciei ca in zonele in care erau aceste combinate, practic acestea sustineau economia localitatilor unde avea puncte de lucrau. Trebuie sa fie luat la bani marunti si sa dovedeasca de ce un asemenea patron a ajuns sa lase acesti oameni pe strada si ce impact are somajul in localitatile respective. Hot, hot, hot, asa putem sa caracterizam acest patron care isi bate joc de salariatii care iau slujit timp de zeci de ani.
Catargiu Edgar la 6 Ianuarie 2011, ora 21:17
astia trebuie pusi la zid si comfiscate averile

  Inapoi la articolul Miliardarul Ioan Niculae mai inchide 3 combinate. 5.700 angajati vor fi concediati

Setari Cookie-uri