Comentarii pe articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica


Eficienta , randament , profit, consum

Chiperi Daniel la 23 Februarie 2011, ora 17:55
Daca vrem sa facem ceva , sa ne uitam in jurul nostru , ce putem face cu ce avem , suntem prosti dam cu sapa, da dam cu sapa de suntem cei mai tari sclavi...
Este vina noastra ca nu stim sa pretuim libertatea de alegere, ca nu stim sa ne exprimam si ne conduc niste " smecheri"
Daca stau bn sa ma gandesc bani pot face din orice import acum , aduc cartofi , aduc orice, ca la noi nu se face, dar nu este bn pt restul romanilor , nu asa crestem, asa ajungem sa fim o iarba rea mare si grasa intr-un vai mama lui de grau.
Pestele se impute de la cap si nu imi vine sa cred ca la cati oameni destepti sunt in tara asta (sau au fost ) nu stie nimeni o masura iesim din criza,
Am fost mereu ciuca batailor , de la Traian in coace, nu ne-am invatat minte.
Este vina lor, cei care au lasat sa se faca fraude, sa isi bata joc de tot si de toti, singura mea consolare este ca se va intoarce roata, acum toti o sa zica ca sunt prost , da sunt prost daca nu o intorc eu.
Isarescu este un mare om la ce spune , dar sa vedem daca are si sprijin , daca are respectul de care vorbeste in fraze , daca are sustinere castigata cu demnitate.
Pune-ti economia pe roate , impartiti mai multe categorii cercul de care ies bani , chemati la negocieri oameni care vor sa faca ceva, bah tu faci malai , faci si tu malai si mai face si ala , ai sustinerea mea si din ce iese castiga si statul, si oamenii, bah tu faci soft pai fa si te sustin dpdv fiscal pana ajungi cineva in domeniu si castig si eu
Pai tu prin forfetar impui munca la negru, marfa la negru , cheltuieli aberante,etc,
In loc sa tai pensiile si sa distrugi sistemul bugetar , ca nu ai bani curati, fa curat la vama , ca nu sunt eu obligat sa te tin pe tine in carca ca esti tu cine esti si ma conduci.
Devino independent energetic, devino independent in domeniul agriculturii, devino indepedent in sanatate in invatamant , infrastuctura.
Noi nu vrem sa facem , nu avem chef, sunt sigur ca sforile sunt trase de mult si sunt semnate niste hartii prin care suntem sclavi , dar bai baieti fiti inteligenti pentru noi pt romani , nu te lasa vecinul sa tragi un cablu pe la el pe deasupra curtii, ocolestel , fa un tunel , fa ceva.
Ai ajuns la putere , felicitari si aici ce faci ? furi? 2 ani furi si 2 ani faci campanie electorala ?
ORI INTOARCEM NOI ROATA ORI MURIM CALCATI DE EA !
CU STIMA PENTRU CEI CARE NU VOR BANI , VOR CONDITII DE CIVILIZATIE CONFORM ANULUI CURENT 2011!
Florin Cezar la 24 Februarie 2011, ora 11:01
importul mai mic este o solutie, dar nu puteam sa fim indepdendenti din toate punctele de vedere.

  Inapoi la articolul Isarescu: Stimulati munca! Incurajarea consumului, o idee proasta si politica

Setari Cookie-uri