Comentarii pe articolul Libia: Avioanele franceze sunt pregatite de atac


Atacul lu' peste

Goguteologu la 19 Martie 2011, ora 17:34
cu alte cuvinte jidovimea mondiala prin intermediul asocietatiei de casa ONU se poate amesteca in afacerile interne ale oricarei tari. N-au ce cauta ONU si slugoii jidovilor in Libia ! este tara independenta (cat se mai poate)
Boboia Calin la 19 Martie 2011, ora 17:49
Si daca e independenta trebuie sa decimeze ala populatia? ce te tot legi tu de jidovi ..jidovi in sus..jidovi in jos , ai ceva cu evreii? las sa intervina ONU , caci in destule tari africane liderii au macelarit populatia, ei detinand functii de conducere in armata tarii respective si avand toata armata la dispozitie.
Serbanescu Razvan Florin la 19 Martie 2011, ora 18:05
adevarat va spun eu voua ca libia e o tara bogata in petrol. cam asa stau lucrurile. cine controleaza rezervele libiei face cartile. ca vor muri oameni in continuare in acest razboi civil care se va internationaliza, vax! cel mic mananca pe cel mare. petrolul libian e dorit de occident cat si de china. rezolvarea acestui conflict depinde in mare parte de gadaffi, daca va continua sa dea petrol occidentului la un pret mai mic, razboiul se va incheia subit. moartea unor libieni nu importa prea mult pentru economiile occidentale - pretext -.
la 19 Martie 2011, ora 18:27
al dracului ONU , cum se face ca numai in tarile cu mari rezerve minerale da liber la interventii militare , pe cand tari ca Sudan sau Congo , liderii si-au macelarit populatia , fara sa intervina nimeni???
Chiar ne cred prosti pe toti, in Romania de ce au intervenit in '89, ca sa ne subjuge?
MASONERIA MONDIALA LUCREAZA..... in defavoarea noastra!
Noname la 19 Martie 2011, ora 18:38
oricum realitatea din libia e distorsionata de catre occindentali!si facuta in asa fel incat sa-si justifice atacu pervers asupra statului libian!si intradevar la originea intrigi sunt jidani! lasa-ti statul libian sa-si rezolve propriile prob.va baga-ti voi ca mustele in.....
Florea Vasile la 19 Martie 2011, ora 18:58
imi plac comentariile dar sunt cam nepoliticose la adresa altor popoare. eu cred ca la nivel international noiunea de democraie este o gogoro. cel mai tare intervine unde vrea. ce treab au strinii cu ograda libian_? raspunsul este simplu: se poart un rzboi economic pentru petrolul libian i pentru cucerirea economic a africii.
Filip Marius la 19 Martie 2011, ora 20:19
ma bucur foarte mult ca in sfarsit romanii au invatat lectia si nu-i mai considera pe occidentali PERFECTI! bravo celor care au comentat! au dreptate! OCCIDENT SI SUA! JOS LABELE DE PE LIBIA! A-TI DISTRUS TOT SI VRETI SA-I TERMINATI SI PE EI? SI APOI CE VETI FACE? II VETI ATACA SI PE ARABI? CAPITALISTI IPOCRITI SI PUTUROSI!
Adrian Ciobotaru la 19 Martie 2011, ora 21:06
De ce nu "ataca " japonia ,cu alimente si ajutoare ? Cand e vorba de interes in cateva ore ,gata ,se unesc toate fortele sa atace libia . Sa-i lase pe aia sa-si rezolve problemele ,si daca tot sunt resurse disponibile pentru atacul libiei ,de ce nu sunt resurse pentru "atacul" japoniei ? Americanii ,cand au aflat de pericolul de radiatii ,au facut cale intoarsa ,si au trimis u avion fara pilot sa filmeze pe acolo.
Avram Daniel la 19 Martie 2011, ora 21:48
ca de obicei dam vina pe oricine, vedem intotdeauna paiul din ociul altuia (masonerie, jidani, ...etc), uitam un singur lucru: cel mai mare dusman al romanilor este.. romanul care il conduce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goguteologu la 20 Martie 2011, ora 14:26
... se ignora ca petrolul va incape pe mana jidovilor care vor arunca (ca si in irak) o tara dezvoltata de Gadaffi, cu un nivel de trai mai bun decat al vecinilor (nu poate fi considerat de referinta, dar oricum e relativ bun), in mizeria crasa in care se zbat acum irakienii dupa ce au fost "eliberati" de americani si la urma urmei o sa ajunga si saraci si cu petrolul luat de jidovii care detin controlul in guvernele USA/UE/ONU.

cu siguranta ca evenimentele din nordul africii au fost deliberat aranjate, cum a fost si caderea comunismului in 89-90 in TOATE tarile europei rasaritene (ciudat, nu?)

de ce sa cred in manipularea mass media (cum a fost si cu inchipuitele masacre de la timisoara din 89 - cu cadavre luate de la morga spitalului, "cosmetizate" cu sarma ghipata si apiu chemati ziaristii)) care il demonizeaza acum pe orice cale pe gadaffi - nu ca poate - CU SIGURANTA insurgentii din libia sunt agitatori controlati din strainatate de catre USA si care sa justifice un atac american ....


deschideti ochii pana nu e prea traziu !!!
Florin Cezar la 20 Martie 2011, ora 20:45
nu mai bine deschidem noi ochii si luam masuri cu ce se intampla in romania??
lasai pe aia sa se macelareasca daca vor.
oricum daca chiar ala macelareste tot ce ii iese in cale cum se aude eu zic ca este un motiv bun de intervenire.
legat de petrol, oricum beneficiile nu vor ajunge pe mana oamenilor de rand de acolo. ajung numai la cei mari indiferent de tzara, asa ca sincer mie unu mie egal cine pune mana pe petrol atat timp cat e liniste si nu se macelaresc pe strada.

  Inapoi la articolul Libia: Avioanele franceze sunt pregatite de atac

Setari Cookie-uri