Comentarii pe articolul 5.000 de euro pentru cumparatorii de masini electrice


Sa ne bucuram, dar sa stim macar pentru ce

la 7 Aprilie 2011, ora 11:23
Primim cu entuziasm vestea sprijinirii solutiilor eco pentru industria auto, caci nu mi se pare absolut insurmontabila problema alimentarii. Mergand pe firul lucrurilor gasesc ca ar fi firesc ca firmele care au o flota de transport urban sa fie primele incurajate sa utilizeze acest tip de propulsie, pentru "persoanele fizice" parcarile publice sau private pot fi dotate cu cele necesare si am cam asigura un minim necesar. Ceea ce nu stim sunt datele tehnice pe care noile sisteme le cer, respectiv intervalul de tensiune si curent solicitat, respectiv ce echipamente pot furniza energia necesara. Va exista o batalie a sistemelor firmelor constructoare?
la 7 Aprilie 2011, ora 12:09
1. Este evident ca colutia de flota se preteaza pentru distributie urbana si taximetrie, servicii medicale, de ingrijire, transport la domiciliu etc.
2. Solutia avantajarii financiare pentru particulari ar putea fi si taxe de inscriere in circulatie ZERO, impozit 50% etc. Mai ales la inceput aceste masuri au atractivitate si nu produc pierderi insemnate fiscului.
3. Oare peste cat timp va gandi dl. ministru solutii pentru particulari (sa nu mai folosesc masina cu motorina pentru 5-10 km de opras, piata etc.)
4. Acolo unde se inmultesc masinile electrice, se dezvolta si inchirierea de masini clasice, ocazional.
Gavril Alin la 7 Aprilie 2011, ora 17:13
ce sa spun s-au rezolvat toate problemele tehnice si ai ramas pe 'curentul solicitat'

  Inapoi la articolul 5.000 de euro pentru cumparatorii de masini electrice

Setari Cookie-uri