Comentarii pe articolul Reforma sistemului sanitar: Cat de necesara este desfiintarea spitalelor?


Cat de utila este reforma aceasta

Marian Apostolescu la 20 Aprilie 2011, ora 07:25
Cu zi ce trece accesul cetțeanului de rnd, la serviciile medicale , este tot mai mult restrns! Deci actuali cetțeni ai Romniei nu vor beneficia de efectele reformei. Sau vor fi tot cei care au bani și oricum se tratau n strintate. Faptul ca serviciile medicale vor fi tot mai mult pltite de pacienți dect de Casa de sntate, pe fondul scderii surselor de venit și a nivelului venitului, va produce o aglomerare a serviciilor de urgenta și a costurilor medicale pe pacient tratat. In același timp va creste numrul deceselor din lipsa de tratament medical. Aceasta reforma era acceptabila pe fondul unei creșteri economice. Acum seamna cu un genocid!
Vlad Poenariu la 20 Aprilie 2011, ora 09:24
Eu nu cred ca aceasta reforma va avea un efect pozitiv. In Ministerul Sanatatii si Casa de asigurari de sanatate se va fura la fel. Tot ce vor reusi este sa opreasca furtul din anumite spitale, dar se va ingrosa furtul si mita in spitalele care raman.
Dumitru Viorica la 20 Aprilie 2011, ora 11:53
Ma bucur ca mai sunt si oameni cu cap si cu suflet in tara asta! Aceasta reforma cred ca s-a facut la o suieta de a lor, pentru va spun ca nu s-a facut fara nici o analiza in prealabil, nici n-ar stii sa o faca ! Va spun pe bune caci lucrez intr-un asemanea spital care nici pe departe nu trebuia sa se transforme in camin de batrani avand unul in oras care nu este ocupat nici 50% , n-avem datorii, spital renovat cu proiecte in curs de derulare (UPU aproape gata) , bolnavii foarte multumiti de tratare ,curatenie si mancare f buna , apoi personal bine pregatit si cu suflet !. ce-au facut criminalii acestia , Ceausescu a fost mic copil ! Dupa ce au dat cu barda au inceput sa mai ceara si ei anumite situatii care nu stiu daca le citesc si ce va hotari ,caci Consilul local Tandarei a dat MS si CNAS in judecata si nu vor ca si toata populatia sa renuntam la spital. Asa sa ne ajute Dumnezeu si lor dupa sufletul lor hain!

  Inapoi la articolul Reforma sistemului sanitar: Cat de necesara este desfiintarea spitalelor?

Setari Cookie-uri