Comentarii pe articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?


De ce toata lumea intreaba daca mai scad preturile ?

Delia Coada la 16 Mai 2011, ora 17:30
Am ajuns la o saturatie chiar dementiala pe tema "Mai scad preturile apartamentelor?".
Da preturile masinilor mai scad? O intrebare la fel de impertinenta ! NU, nu vor mai scade. E simplu. Din ce in ce mai multi oameni vor sta in chirie, lucru firesc, dealtfel, in orice stat democratic dezvoltat. Nu inteleg de ce inversunarea asta jurnalistica pe acesta tema. Important ar fi sa realizeze o ancheta jurnalistica in care sa arate ca, adevaratele, costuri de executie ar fi de max. 400E/MP astfel incat sa ajute potentialii cumparatori in asi face o imagine cat mai apropiata de realitate.
Titlurile spun, asteptati, preturile vor mai scadea ! Atentie un apartamente de 3 cam la 60.000E nou. Pardon vezi ca acel apartament are 54 MP, si este fara utilitatile "la cheie" promise.
Gorea Iulian la 16 Mai 2011, ora 22:54
Saptamanal "investitorii" cu sute de apartamente pe stoc scriu articole in care povestesc cum au inceput sa creasca preturile si cum vand ei intr-o luna cat au vandut in tot anul 2010 ... :-( dar uita sa spuna ca in 2010 au vandut 6-7 apartamente, in tot anul. Piata e incremenita ... nimic nu se misca... cand vor creste preturile vom sti cu totii, indiferent daca ne vor spune ziarele sau nu.. LA MUNCA!

  Inapoi la articolul INTREBAREA PENTRU CITITORI: Mai scad preturile locuintelor dupa iesirea din recesiune?

Setari Cookie-uri