Comentarii pe articolul Un roman a inventat filtrul auto care scade consumul de carburant


Contact !

la 6 Noiembrie 2011, ora 19:48
Bine, bine, am inteles, e minunat, am vazut si la TVR o stire despre filtrul asta si inventatorul lui, am inteles ca s-a aplicat pe mijloacele de transport in comun din Deva ... Dar, pe langa laude si toate cele, pe deplin meritate, vin cu o intrebare, Cum resusec sa intru in contact cu d-l Bartok Corneliu, sau cu firma lui, sau cu cei care produc filtrele astea nemaipomenite, ca sa-mi cumpar si eu unul sau doua pentru masina mea ?
Povestea e superba dar n-are nici o aplicabilitate ... nu ajuta pe nimeni cu nimimc daca nu gasim undeva nici o posibilitate de a intra in posesia unui astfel de filtru, dupa ce precizam pentru ce tip de masina ne trebuie. Sau sa-l putem comanda pe net sa ne vina acasa ....
Rog redactia sa dea dovada de seriozitate si sa dea toate detaliile pentru cei interesati ... cum as fi eu. Sunt convins ca nu sunt sigurul.
Alminteri nu avem de a face decat cu niste vorbe frumoase, goale, ar trebui sa ne mandrim ca un roman a facut si a dres, si cam atat. Adica ce li se intampla olimpicilor sau celor supercalificati, carora nu li se ofera posibilitatea sa foloseasca abilitatile lor atat pentru ei insisi cat si pentru cei din jur.
Eu vreau sa cumpar filtrul asta, personalizat la masina mea si nu pot s-o fac pentru ca n-am de unde.
Si atunci articolul asta nu face doi bani, ar trebui sa raman cu o mandrie idioata ca un roman a mai facut o branza mare, ceva nemaipomenit, si eu nu pot avea acces la acel ceva, el nu poate sa-mi ia banii (dupa cum merita) si toata povestea ramane un mare zero.
Petrache Poenaru a inventat stiloul si noi, ca romani, nu ne-am ales cu nimic din chestia asta. Nici autorul. E doar un exemplu ...
M-am facut inteles.
Astept date de contact cu inventatorul.
cu stima,
la 6 Noiembrie 2011, ora 21:04
http://www.corneliugroup.ro/
Brad Raluca la 7 Noiembrie 2011, ora 00:22
http://www.corneliugroup.ro/

cred ca asta e site-ul inventatorului. succes si, daca iti cumperi, sa ne spui si noua daca merita si cat a costat.

  Inapoi la articolul Un roman a inventat filtrul auto care scade consumul de carburant

Setari Cookie-uri