Comentarii pe articolul Salariul de pornire al unui director de vanzari in pharma - 1.000 de euro


1000E SALARIUL

Radu Sotan la 18 Septembrie 2007, ora 17:00
1000E SALARIUL
HMMMMMM..............VA SPUNE UNUL CARE ESTE DIRECTOR DE VANZARI LA UNA DIN MULTITUDINEA DE FIRME DE ACEST GEN SI CEL MAI MARE DEZAVANTAJ DESTE CA NU MAI AI O VIATA PERSONALA !!! CAT DESPRE SALARIU VA SPUN EU POATE FI SI MAI MARE DAR SI MAI MIC APROXIMATIV 700 E !
Flavia Strat la 18 Septembrie 2007, ora 18:35
e bine sa nu te plingi..daca erai medic de cabinet,castigai pe sfert,n-aveai masina si tel,si poate iti mai si distrugeai creierii cu vreun rezidentiat...a se vedea ca daca iti trebuie scoala..asa-ti trebuie..
o zi buna!
Andrei Hudea la 18 Septembrie 2007, ora 22:42
Lucrez tot in vanzari. FOOD. Am amici agenti de vanzari care in decembrie 2006 au avut 15.000 ron. Oare cat o fi avut directorul de zona? Sau nationalul? :)
Dan Pricop la 18 Septembrie 2007, ora 23:31
Depinde foarte mult de compania in care lucrezi si de salariul pe care il negociezi pe unde am lucrat cel mai mic salariu de director de vanzari a fost de aproximativ 1300 Euro. Momentan aici unde lucrez eu depaseste cu usurinta 2000 Euro.
Tin sa precizez ca ocup postul de Reprezentant Vanzari, momentan
Tibor Ruczui la 19 Septembrie 2007, ora 09:18
Eu zic ca merita sa te starduiesti sa obtii un post bun in acest domeniu ... si asta in conditiile in care ai terminat medicina sau farmacia si...chiar daca firma nu este asa de mare incat sa-ti poata oferi mai mult de 500 euro/luna. Suna ciudat? Poate! Dar ... In min. 2 ani, max. 3 ani, iti dezvolti acele abilitati care pe moment facultatea nu ti le poate da. Am trecut prin aceasta etapa (cam grea, e drept)asa ca stiu ca stiu ce urmeaza dupa aceasta etapa de initiere ...si e foarte bine.
Radu Sotan la 19 Septembrie 2007, ora 14:27
Raspuns pentru Flavia Strat hmmmm se pare ca ai impresia ca nu am studi sau ca nu am batai de cap ...:)) buna gluma dar hai sa iti zic eu ca am scoala si inca mai am la master si sincer asi prefera sa lucrez cu rezidenti decat sa lucrezi cu 50 de oameni si ca o bomboana pe coliva sa mai raspund si pentru cateva milioane de euro :) crezi ca este asa de usor ????
Ghizela-Csilla Ernst la 20 Septembrie 2007, ora 21:37
Si cind te gindesti ca banii astia se fac pe urma bolilor bietilor romani.Pacat pentru cei care lucreaza in acest domeniu,poate sunt baieti capabili, si in loc sa lucreze pentru afacerea lor personala(cistigind sume apropiate sau mai mult )dar invatind oamenii sa isi pastreze sanatatea de exemplu,nu sa se indoape cu medicamente cum fac majoritatea romanilor.Mai grav e ca le fac acelasi lucru copiilor ,iar daca le spui sa le cumpere niste suplimente naturale care sa previna imbolnavirile zic orica nu au bani.Bine ca au cind ajung la operatii si alte probleme chiar mai grave,din pacate!
Ioan Gorghis la 4 Februarie 2009, ora 15:53
Buna tuturor, hmmmm ce sa va spun ,sunt in domeniul vanzarilor de 10 ani , iar de un an ocup postul de Director Zonal Vanzari , bravo mie , si totodata bravo celor care dupa atatia ani de munca reusesc sa castige asemenea sume, este meritul nostru , noi am muncit,ne-am dedicat sau mai mult ne-am dorit sa ajungem aici si cu siguranta nu ne vom plafona la acest nivel , asta daca intr-adevar stii unde vrei sa ajungi ,ai un scop in viata ............succes tuturor !!!!!!

  Inapoi la articolul Salariul de pornire al unui director de vanzari in pharma - 1.000 de euro

Setari Cookie-uri