Comentarii pe articolul TVR 3 va fi lansat pe 1 octombrie


Privilegii maghiare

Alexandru Gheonea la 17 August 2008, ora 14:15
Privilegii maghiare
Parca nu era suficient ca astia au deja destule privilegii. E prea de tot. Oare nu se poate sa existe canal al tvr fara privilegii acordate "minoritatii maghiare"? Sa fim seriosi... Oare maghiarii din Ungaria acorda asemenea "drepturi si privilegii" romanilor de acolo, mai ales din zona gyor ? Au romanii de acolo macar o emisiune in limba romana la postul national de televiziune? Nu mai vorbesc de universitate in limba romana, ca deja ar fi prea mult...
Ana-Maria Jugureanu la 18 August 2008, ora 16:14
"Minoritatea maghiara va avea cea mai mare reflectare la TVR 3 si anume emisiuni de cate 48 de minute difuzate de luni pana vineri"? Adica TELEVIZIUNEA DE STAT, NATIONALA va acorda ungurilor in fiecare zi spatiu de emisie? Nice. 3 judete monopolizate, partid in parlament, alte cateva, MULTE, drepturi si in plus ii mai si vedem la tv -ul national. Bun asa fratilor. Eu zic sa le dam absolut tot ce avem mai national si eventual sa plecam de buna voie si nesiliti de nimeni, ba mai mult sa ii si imploram sa ne accepte tarisoara. Ar fi o treaba buna.
Anonim la 5 Octombrie 2008, ora 23:32
Bravo articolelor de mai sus. Nu sunt un extremist nationalist, dar ce e prea mult strica. Asta se vede clar in atitudinea maghiarilor din "judetele monopolizate". Ei se poarta cu romanii foarte urat, parca noi am fi la ei in tara. Inteleg sa le dam drepturi minoritatilor din Romania dar nu unora mai mult decat altora si mai ales nu mai mult decat ar trebui si decat este necesar, de fapt. E de neconceput ca un copil nascut in Romania, chiar daca e de etnie maghiara, sa nu cunoasca limba romana pana ce merge la scoala, sau mai rau, pana la liceu - si asta nu e inventie proprie! Cand e vorba de un post de televiziune national, platit din banii nostri, cred ca ar trebui sa fim totusi consultati cand se iau anumite decizii, sau sa se tina cont de parerea majoritatii, care totusi este de nationalitatea romana.

  Inapoi la articolul TVR 3 va fi lansat pe 1 octombrie

Setari Cookie-uri