WALL-STREET RSS FEED


Ce este RSS ?

RSS (Really Simple Syndication) este un format utilizat pentru distributia stirilor si articolelor publicate pe Internet. Folosind un cititor de RSS, poti vizualiza stiri din diferite surse (ca Wall-Street, BBC News, CNN etc.) incluzand titlul, sumarul si linkul catre intreaga stire. Avantajul principal al utilizarii RSS il reprezinta primirea unei alerte in timp real atunci cand pe site-ul tau favorit apar informatii de ultima ora.

Cum accesez serviciul RSS ?

Pentru a utiliza serviciile RSS ai nevoie de un soft special pentru citirea stirilor de pe site-urilor care ofera acest serviciu. Exista o mare varietate de programe care preiau stirile in format RSS, majoritatea fiind disponibile gratuite. Printre acestea se numara: aplicatia online si desktop FeedReader si clientul de mail Mozilla Thunderbird - care incorporeaza si suport RSS.


Cum utilizez RSS-ul Wall-Street ?

Mai jos sunt linkurile pe care trebuie sa le preiei cu copy/paste in cititorul tau de RSS, in functie de domeniul care te intereseaza.

Conditii de utilizare

Utilizarea serviciului de RSS oferit de Wall-Street.ro este permisa numai utilizatorilor individuali. Se interzice preluarea, sub orice forma, a articolelor publicate pe Wall-Street de catre alte site-uri, fara acordul nostru scris.
Setari Cookie-uri