WALL-STREET RSS FEED


Ce este RSS ?

RSS (Really Simple Syndication) este un format utilizat pentru distributia stirilor si articolelor publicate pe Internet. Folosind un cititor de RSS, poti vizualiza stiri din diferite surse (ca Wall-Street, BBC News, CNN etc.) incluzand titlul, sumarul si linkul catre intreaga stire. Avantajul principal al utilizarii RSS il reprezinta primirea unei alerte in timp real atunci cand pe site-ul tau favorit apar informatii de ultima ora.

Cum accesez serviciul RSS ?

Pentru a utiliza serviciile RSS ai nevoie de un soft special pentru citirea stirilor de pe site-urilor care ofera acest serviciu. Exista o mare varietate de programe care preiau stirile in format RSS, majoritatea fiind disponibile gratuite. Printre acestea se numara: aplicatia online si desktop FeedReader si clientul de mail Mozilla Thunderbird - care incorporeaza si suport RSS.


Cum utilizez RSS-ul Wall-Street ?

Mai jos sunt linkurile pe care trebuie sa le preiei cu copy/paste in cititorul tau de RSS, in functie de domeniul care te intereseaza.

Conditii de utilizare

Utilizarea serviciului de RSS oferit de Wall-Street.ro este permisa numai utilizatorilor individuali. Se interzice preluarea, sub orice forma, a articolelor publicate pe Wall-Street de catre alte site-uri, fara acordul nostru scris.

Wall StreetUltimele stiri online din economie si afaceri

Cauti inspiratie in business sau vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri care influenteaza mediul de afaceri? Activeaza notificarile