LUNI: Tabara de antreprenoriat - Bruxelles

LUNI: Tabara de antreprenoriat - BruxellesLuni si marti are loc evenimentul international “Sci-preneurship – 24 Hour Student Contest”, care se va derula la Bruxelles. Este vorba despre o tabara de creativitate si antreprenoriat de 24 de ore pentru tineri, cu focus pe stiinta, tehnologie, inginerie si matematica, proiect derulat in parteneriat de Junior Achievement – Young Enterprise, Europe si Intel.

Un reporter Wall-Street.ro va fi prezent la eveniment si va prezenta in exclusivitate articole de la fata locului.

Luni: Conferinta de presa CSSPP

Luni: Conferinta de presa CSSPPComisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) organizeaza o conferinta de presa legata de analiza trimestriala a evolutiei pietei pensiilor private din Romania si prezentarea activitatii organizatiei.

Conferinta de presa va fi sustinuta de Mircea Oancea, presedintele CSSPP.

LUNI: UniCredit Tiriac Bank inaugurea un business lounge la aeroportul Henri Coanda

LUNI: UniCredit Tiriac Bank inaugurea un business lounge la aeroportul Henri CoandaUniCredit Tiriac Bank inaugurea UniCredit Business Lounge la Aeroportul International Henri Coanda.

La eveniment vor lua parte dl. Rasvan Radu, CEO/Presedinte Executiv si dl. Emanuele Butta, Vicepresedinte Retail in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

LUNI: Carrefour inaugureaza un nou hipermarket

LUNI: Carrefour inaugureaza un nou hipermarketRetailerul francez va deschide, pe 17 octombrie, cel de-al 8-lea hipermarket din Capitala si cel de-al 24-lea la nivel national.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11.00 in cadrul hipermarketului din centrul comercial Colosseum - soseaua Chitilei.

LUNI: Conferinta ZRP - Noul Cod Civil

LUNI: Conferinta ZRP - Noul Cod CivilCasa de avocatura Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) organizeaza o conferinta cu tema “Cum va schimba noul Cod Civil regulile in afaceri”.

Conferinta isi propune sa abordeze, interactiv, unele dintre cele mai semnificative modificari legislative cu care se confrunta specialistii in drept din cadrul marilor companii si din institutiile publice. Temele conferintei vor viza, printre altele: „Garantiile aferente structurilor de finantare”, „Conventiile civile cu privire la prescr'+'iptia extinctiva”, „Preluarea de datorie si cesiunea contractului” si „Efectele actului juridic civil".

MARTI: Garanti Bank si WWF lanseaza expozitia outdoor "Romania salbatica"

MARTI: Garanti Bank si WWF lanseaza expozitia outdoor "Romania salbatica"Garanti Bank si World Wide Fund for Nature (WWF) organizeaza marti, in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, vernisajul expozitiei outdoor "Romania salbatica".

Proiect initiat de fotograful Dan Dinu, in parteneriat cu WWF si Garanti Bank, expozitia reuneste 50 de fotografii spectaculoase, de mari dimensiuni, realizate in toate cele 13 parcuri nationale ale Romaniei si in rezervatia biosferei Delta Dunarii.

Aceasta este prima etapa a expozitiei care va face turul Romaniei, poposind in cele mai mari orase din tara.

MARTI: Lansare Toyota

MARTI: Lansare ToyotaToyota va lansa un nou model in Romania.

Compania nu a anuntat inca detaliile evenimentului, dar va reveni la inceputul saptamanii cu mai multe detalii.

MARTI: ASLO

MARTI: ASLOIntalnire cu presa a Asociatiei Societatilor de Leasing Operational (ASLO).

Intalnirea va avea loc pe domeniile LacertA Winery din Mizil. Cele mai importante subiecte dezbatute vor fi cifrele pietei din trimestrul al treilea, cresterea pietei de leasing operational pe fondul scaderii pietii auto.

MARTI: Rezultatele financiare ale EOS KSI Romania

MARTI: Rezultatele financiare ale EOS KSI RomaniaEOS KSI Romania organizeaza o conferinta de presa cu titlul "Rezultatele financiare ale Grupului EOS si ale EOS KSI Romania in contextul pietei colectarii creantelor in perioada 2010-2011".

In cadrul conferintei, Georg Kovacs, director general al EOS KSI Romania, va prezenta, pe langa rezultatele Grupul international EOS si cele ale companiei locale EOS KSI Romania din perioada 2010-2011, si un studiu comparativ al rezultatelor operationale pentru Romania, Grecia si Europa de Sud Est.

De asemenea, Georg Kovacs isi va expune viziunea sa cu privire la evolutia pietei de colectare din Romania in 2011- 2012.

MIERCURI: Un nou restaurant Wienerwald

MIERCURI: Un nou restaurant WienerwaldTunc si Ali Capa, proprietarii lantului Wienerwald, inaugureaza saptamana viitoare cel de-al doilea restaurant din retea.

Restaurantul va fi situat pe Calea Floreasca, 145.

Primul restaurant Wienerwald a fost deschis in luna aprilie a acestui an, in urma unei investitii de 150.000 de euro.

JOI: Trade Round Table

JOI: Trade Round TableRevista Progresiv organizeaza, pe 20 octombrie, incepand cu ora 9.00, Trade Round Table, un seminar despre pietele de retail si FMCG romanesti. Evenimentul va avea loc la hotelul Radisson Blu.

In cadrul acestuia se vor discuta perspectivele pentru 2012, printre speakeri numarandu-se manageri din cele doua domenii, precum si consultanti.


MARTI: Forbes Romania CEO Forum

MARTI: Forbes Romania CEO ForumRevista Forbes organizeaza, pe 18 octombrie, incepand cu ora 9.00, la hotel Hilton evenimentul CEO Forum 2011, pe tema relansarii economice.

Printre speakeri si invitati se numara premierul Emil Boc, Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank, Frank Hajdinjak, CEO al E.ON Romania, Gheorghe Ialomitianu, ministrul Finantelor Publice si multi altii.

VINERI: Finala Metro Chef

VINERI: Finala Metro ChefVineri, 21 octombrie, intre orele 12:00 - 14:00 in cadrul Metro Militari are loc marea finala a concursului de gatit Metro Chef.

Printre invitatii speciali ai evenimentului se numara: Gabriela Berechet, presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania, maestrul bucatar Horia Virlan si principalii executive chefs de la Metro Cash & Carry.