BenQ MP623 si MP624: Performante tehnice

BenQ MP623 si MP624: Performante tehniceMai mult, cele doua modele de proiectoare ofera optiuni extinse de conectivitate, cum ar fi interfata HDMI™ ce garanteaza o experienta vizuala lipsita de orice compromis in cazul rularii de continut din surse HD. Proiectoarele se potrivesc foarte bine prezentarilor de date si imagini in sali de conferinte si de clasa de dimensiuni medii.

In modul de functionare ECO, cele doua modele au un nivel de zgomot redus, de doar 26db, ceea ce le permite sa fie o prezenta foarte discreta in timpul prezentarilor. Modelele au fost proiectate pana la ultimul detaliu pentru a oferi o cel mai redus nivel de zgomot posibil. Sistemul sofisticat de ventilare asigura temperatura constanta a dispozitivului in timpul functionarii, prelungind astfel durata de viaza a lampii si contribuind la reducerea costurilor operationale.

Paleta de culoare in cinci segmente si chipset-ul integrat DLP BrilliantColor™ asigura redarea de imagini stralucitoare, oferind culorilor din spectrul de culoare sRGB mai multa viata in timpul proiectarii de imagini de inalta luminozitate, in special in cazul culorilor care se amesteca una cu alta in mod imperceptibil. Utilizatorii detin control asupra concentratiei individuale de rosu, verde, albastru, bleu, mov si galben a imagini, gratie functiei de management independent al culorilor, proiectata sa ofere suport in coordonarea nuantelor si saturatiei culorilor.

BenQ MP623 si MP624: Design compact

BenQ MP623 si MP624: Design compactAmbele modele de proiectoare dispun de un design compact si pot fi transportate cu usurinta datorita greutatii reduse, de doar 2,5 kg, incorporand functii foarte utile pentru realizarea de prezentari de afaceri. De exemplu, functia de corectie a culorii suprafetei de proiectie permite abandonarea ecranelor speciale.

Modelele permit stabilirea a pana la sase culori pentru suprafata de proiectie, rezultand astfel imagini perfect asemanatoare originalului si fara nici o pata. Functia de racire rapida a lampii permite stingerea si impachetarea imediata a proiectorului, fiind nevoie de doar 30 de secunde pentru atingerea temperaturii de repaos.

Modelele sunt distribuite impreuna cu un CD ce contine manualul de utilizare, o telecomanda, un cablu VGA sub-D, un cablu audio video si o geanta pentru transport.

MP623 si MP624 sunt disponibile in Romania incepand cu aceasta luna la pretul de 2.599 si respectiv 3.399 RON.