Iata cum s-a inarmat Iranul

Iata cum s-a inarmat IranulToate fregatele ruginite si avioanele expirate ale Iranului nu fac doua parale, asa cum n-au facut nici ale Irakului, Serbiei sau Libiei. Insa Iran a adoptat strategia unui raspuns asimetric in caz de atac. Asta poate determina chiar si cea mai echipata armata din lume sa ezite. Pe Riscograma aflam care sunt armele pe care se bazeaza apararea iranienilor.

In 3 ani de criza, depozitele populatiei la banci au crescut cu 30 miliarde lei

In 3 ani de criza, depozitele populatiei la banci au crescut cu 30 miliarde leiIn anul 2011, potrivit datelor publicate astazi de BNR, depozitele constituite la banci de populatie si companii au crescut cu 5,5% si au ajuns la 187,3 miliarde lei, in timp ce soldul total de credite s-a majorat cu 6,6% si a ajuns la 223 miliarde lei. Pe de alta parte insa, populatia a economisit mai mult, si s-a imprumutat mai putin, in timp ce, in cazul companiilor, evolutia a fost inversa, scrie BusinessDay.

Revolutia FMI

Revolutia FMIDaca auzi pe undeva ca cei de la FMI au recomandat o crestere a salariilor bugetarilor si a pensiilor in anul electoral 2012, este imposibil sa nu-i suspectezi ca s-au inteles cumva cu guvernul, la fel cum in 2009, au fost de acord sa redirectioneze cateva transe pentru a amana taierile de salarii care s-au facut astfel in 2010, dupa alegeri. Recomandarea FMI este, ca de obicei, o gogoasa otravita, scrie pe Biziday.ro

Vrei sa mergi in culisele TAROM?

Vrei sa mergi in culisele TAROM?Razvan Pascu ne vorbeste despre evenimentul ce va fi organizat de Tarom la care vor participa un numar limitat de persoane, ce vor avea privllegiul de a vizita birourile, hangarele si avionele companiei.

Evenimentul va avea loc pe data de 10 februarie 2012 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni), iar selectia participantilor se va face exclusiv pe pagina de Facebook a TAROM. Operatorul aerian isi va deschide portile pentru public si va prezenta etapele de zbor mai putin cunoscute pasagerilor, de la sesiunea de briefing la verificarile privind siguranta si calitatea zborului, pana la programele de intretinere si etapele de verificare tehnica a fiecarei aeronave inainte de zbor.