10. BRD Group Societe Generale

10. BRD Group Societe GeneraleDivizia de brokeraj din cazul BRD a terminat prima luna a anului pe locul 10 in topul intermediarilor active la Bursa de Valori Bucuresti, cu o valoare totala de aproximativ 39 milioane lei. BRD detine astfel o cota de piata de 2,78% din total.

Topul brokerilor pe timp de criza: O firma medie a incasat 550 euro pe zi in ultimii trei ani

9. EFG Eurobank Securities

9. EFG Eurobank SecuritiesCu o cota de piata de 3,61% din total, EFG Eurobank Securities este pe pozitia a noua in topul intermediarilor. Valoarea totala a tranzactiilor din luna ianuarie a fost de 50,5 milioane lei.

8. Unicredit CAIB Securities

8. Unicredit CAIB SecuritiesFirma de brokeraj din grupul Unicredit se afla pe pozitia a opta in clasamentul brokerilor din luna ianuarie. Cu o valoare totala a tranzactiilor intermediate de 52,6 milioane lei, SSIF-ul are o cota de piata de 3,76%.

7. SSIF Broker

7. SSIF BrokerSingurul intermediar listat si activ la Bursa de Valori Bucuresti se situeaza pe locul 7 in clasamentul pe ianuarie. Valoarea totala tranzactionata a fost de 53,2 milioane lei iar cota de piata de 3,8%. SSIF Broker este si singura companie independenta de brokeraj prezenta in top 10 brokeri.

6. Carpatica Invest

6. Carpatica InvestSocietatea de servicii de investitii financiare din grupul financiar Carpatica se afla pe locul 6 in ierarhia SSIF-urilor active la BVB, avand rulaje totale intermediate de 61,1 milioane lei si o cota de 4,36%.

5. BT Securities

5. BT SecuritiesLocul al cincilea in clasament este ocupat de BT Securities, divizia de brokeraj din grupul Banca Transilvania. Compania are o valoare totala tranzactionata in ianuarie de 65 milioane lei si o companie de 4,66%.

4. Raiffeisen Capital&Investment

4. Raiffeisen Capital&InvestmentRaiffeisen Capital&Investment se situeaza pe pozitia a patra in clasamentul brokerilor de la BVB, cu rulaje totale de 79,5 milioane lei. Cota de piata a brokerului este de 5,68.

3. Banca Comerciala Romana

3. Banca Comerciala RomanaBCR se afla pe podiumul lunii ianuarie, ocupand pozitia a treia. Valoarea totala tranzactionata a fost de aproape 90 milioane lei iar cota de piata de 6,4%.

2. ING Bank

2. ING BankSucursala Bucuresti a ING Bank ocupa locul 2 in clasamentul SSIF-urilor de la BVB, cu rulaje totale de 98,1 milioane lei si o cota de piata de 7 procente.

1. Swiss Capital

1. Swiss CapitalDupa iesirea din grupul KBC, Swiss Capital ramane pe locul 1 in clasamentul intermediarilor. Rulajele totale tranzactionate au fost de peste 363 milioane lei, iar cota de piata de aproape 26%, mai mult de un sfert din intreaga piata.