"Vreau eliberarea mea sub orice forma, chiar si in raza curtii mele"

"Vreau eliberarea mea sub orice forma, chiar si in raza curtii mele"George Becali a fost arestat preventiv acum cativa ani intr-un dosar de privare de libertate. In fata instantei, omul de afaceri cu frica lui Dumnezeu a cerut la un moment dat eliberarea pentru a petrece Pastele alaturi de familie.

"Onorata instanta, domnule presedinte, nu vreau sa va zic prea multe, ci doar un singur lucru: vreau eliberarea mea sub orice forma, chiar si in raza curtii mele, numai ca sa fac Pastele alaturi de familie si sa iau lumina de la copiii mei", a spus finantatorul Stelei, care si-a cerut scuze de la presedintele completului de judecata, Dorel Matei, pentru ceea ce a spus in sedinta in care Tribunalul a respins recursul sau impotriva deciziei de arestare, potrivit ziare.com.

Sursa foto cover: FreeDigitalPhotos.net

Despre predare: "Ma vedeti luandu-mi caruciorul si fugind peste granite? Este evident ca nu am incotro"

Despre predare: "Ma vedeti luandu-mi caruciorul si fugind peste granite? Este evident ca nu am incotro"Dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare in dosarul in care a fost acuzat ca l-a santajat pe Sebastian Ghita, Sorin Ovidiu Vintu a declarat pentru Realitatea TV ca "Este o bataie de joc la adresa actului de justitie si la adresa bunului simt. (...) Nu am de gand sa fac niciun fel de cale de atac. Dupa ce voi savarsi pedeapsa le voi urmari in justitie pe toate aceste canalii".

Omul de afaceri a raspuns la intrebarea daca are de gand sa se predea “Ma vedeti luandu-mi caruciorul si fugind peste granite? Este evident ca nu am incotro", relateaza Jurnalul.ro.

"Am fost tras pe sfoara"

"Am fost tras pe sfoara"Dan Diaconescu a declarat in contextul arestarii sale ca "a fost tras pe sfoara", relata HotNews.ro.

Sursa foto: AgerPres

Viata in puscarie: "Nu e o situatie placuta pentru un om. Si, daca ati observat, nici animalele nu suporta sa fie inchise

Cornel Penescu a vorbit in 2009 despre viata din puscarie cu ProSport. Va redam o mica parte din acel interviu.

"Cum suportati arestul?
Greu, normal. Nu e o situatie placuta pentru un om. Si, daca ati observat, nici animalele nu suporta sa fie inchise!

Care e cel mai greu lucru de suportat in arest?
Faptul ca stau inchis. Nu sunt liber, asta e cel mai greu de suportat.

Cum va intelegeti cu colegii de celula si cine sunt acestia?
Ma inteleg bine cu oamenii din celula. Nu cred ca vor sa le dau numele, n-ar fi o reclama prea buna pentru ei."

Sursa foto: AgerPres