Atât Clotilde Armand cât și Dan Tudorache susțin că au câștigat Primăria Sectorului 1

Candidatul din partea PSD la un nou mandat la Primăria Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat că, după terminarea numărătorii paralele, are 200 de voturi în plus faţă de candidatul PNL - USR PLUS, Clotilde Armand. In acelasi timp, copreşedintele USR PLUS Bucureşti Claudiu Năsui a anunţat că, potrivit numărătorii paralele, Clotilde Armand ar fi obţinut 1.000 de voturi în plus faţă de actualul primar al Sectorului 1.

"După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand! Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!", a postat Dan Tudorache, luni, pe Facebook. Anterior, în cursul zilei de luni, el a scris pe Facebook că există regretul unor proiecte importante începute, pe care speră că noua administraţie nu le va abandona, potrivit Agerpres.

Clotilde Armand a scris şi ea pe Facebook că PSD este "istorie" în Sectorul 1 al Capitalei. "Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu ştie să numere. Nu-i nimic. Îl învăţăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 şi nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale", a transmis candidatul PNL şi USR PLUS.

"După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi faţă de Clotilde Armand! Aşteptăm rezultatele oficiale de la BEC!", a scris Tudorache, pe Facebook.

Potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până la ora 11,00, după numărarea a peste 87,59% dintre voturi, la Sectorul 1, Clotilde Armand are 41,36% din voturi, Daniel Tudorache (PSD) - 39,41%, iar Ioana Constantin (PMP) - 7,76%.

Citeste si:
Clotilde Armand, validată primar la Sectorul 1
Clotilde Armand, validată...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri