Publicațiile wall-street.ro și start-up.ro lansează, împreuna cu Vtex, ”Commerce School of the Future”, un proiect menit să ajute antreprenorii să treacă cu succes peste situația creată de răspândirea noului coronavirus.

Proiectul Commerce School of the Future își propune să le asigure antreprenorilor know-how-ul necesar pentru a-și adapta business-urile în fața provocărilor serioase create de pandemia de COVID-19 și pentru a le depăși cu succes.

Podcasturi, webinarii și o serie de video-uri educaționale, realizate împreuna cu specialiștii Vtex și reprezentanți ai companiilor de top din industrie, fac din Commerce School of the Future un ghid menit să ofere antreprenorilor toate informațiile de care au nevoie pentru a-și consolida business-ul chiar și în vremuri de criză.

Primul pas în acest proiect va fi un webinar organizat Marți, 24 martie, la ora 17.00, la care poți participa și trimite întrebări în direct pentru a primi răspunsuri și sfaturi imediate. Mai multe detalii AICI.

Podcasturile aduc la aceeași ”masă virtuală”, respectând măsurile impuse de autorități, reprezentanți ai mediului de business și specialiști ai companiei Vtex care vor dezbate beneficiile comerțului online, prezentând audienței informații despre ultimele tehnologii și felul în care acestea trebuie gestionate pentru rezultate cât mai bune.

#Stațiacasă și lăsați-ne pe noi să venim alături de voi prin intermediul ”Commerce School of the Future”, organizat de publicațiile wall-street.ro, start-up.ro și VTEX, furnizor global al platformei unificate de comert pentru companii mari. Pentru a ne asigura că îți aducem informațiile de care ai nevoie, poți completa formularul de mai jos cu întrebările pe care le ai legate de afacerea ta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri