Comerțul online a înregistrat o creștere fulminantă anul trecut și continuă pe același trend în 2021. Alături de VTEX, am început în 2020 să înțelegem cum să facem trecerea spre comerț electronic mai ușor. Anul acesta continuăm cu o serie de masterclass-uri cu specialiști de ecommerce, dar și resurse pe care le poți descărca pentru a înțelege mai bine cum să crești. Aceasta e seria „Commerce School of the Future” - Masterclass.

În comerțul tradițional îți știi audiența după față, după cât de fideli sunt. Dar cum înțelegi mai bine vizitatorul și clientul site-ului tău și la ce date să te uiți? E important ca uneori să știi unde să te uiți în Analytics sau ce să ceri de la specialiștii alături de care lucrezi. Vei putea descoperi date precum valoarea medie a coșului, momentul din zi când ai cei mai mulți clienți sau cum funcționează promoțiile tale. De asemenea, vei putea să iei decizii privind marketing-ul online mai bine.

Citește materialul integral pe start-up.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri