Mega Image transmite, la solicitarea wall-street.ro, că nu are probleme cu stocurile din magazine și sfătuiește clienții să nu crească consumul sau stocurile de acasă decât dacă autoritățile declară zone specifice de risc, în contextul creșterii numărului de infecții de Coronavirus.

„În acest moment, nu avem probleme de stocuri. Am verificat împreună cu partenerii noștri stocurile pentru a ne asigura că acoperă o cerere mai mare într-un timp scurt, sunt suficiente și pot acoperi cererea de produse, în special pentru cele alimentare de bază”, transmite Mega Image.

Retailerul sfătuiește consumatorii să nu crească stocurile de alimente decât dacă autoritățile din România anunță zone de risc.

„Este important să nu creștem consumul sau stocurile de acasă decât în cazul în care autoritățile declară zone specifice de risc. De asemenea, recomandăm consumatorilor să ia în considerare comunicările din partea autorităților în domeniu”, adaugă retailerul.

Mega Image dezinfectează și igienizează spațiile de lucru și suprafețele comune din magazine și va comunica clienților prin afișe și prin radio să păstreze distanța față de alte persoane, pentru a reduce riscul de răspândire a infecției cu Coronavirus.

Hipermarketurile, supermarketurile și magazinele de cartier trebuie să asigure dezinfecția frecventă a suprafețelor expuse (cărucioare, coșuri de cumpărături, clanțe de la uși, butoane de la lifturi etc.), în special în zona caselor de marcat. Mai mult, magazinele trebuie să instituie măsuri privind evitarea aglomerării de persoane în spațiile comerciale, a anunțat ministrul interimar de Interne, Marcel Vela.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 777 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa foto: Facebook Mega Image

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Anca Olteanu
Sunt redactor coordonator al publicației Retail.ro, parte din InternetCorp. Înainte am lucrat la site-urile Ziare.com și Wall-street.ro și la agenția de presă Mediafax, unde am fost reporter al departamentului Economic. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării a Universității din București.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri