Eisberg România, producător român de salate convenience de pe piață, atât pe segmentul retail, cât și cel HoReCa, anunță că își continuă producția și livrările la capacitatea obișnuită în perioada următoare, fără să înregistreze probleme logistice sau de personal.

„Nu înregistrăm probleme logistice ori de personal și nici în ceea ce privește substanțele dezinfectante. Acestea fac parte din procesul nostru de producție în mod normal, avem o regulă internă privind stocarea de substanțe de curățare pentru trei luni - de aceea suntem acoperiți din punct de vedere al respectării unei igiene stricte. Nu folosim absolut niciun fel de aditiv, conservant sau vreo altă metodă de păstrare sau de prelungire a termenului de viață al plantelor, cu excepția controlului riguros al temperaturii pe tot lanțul frigorific. Dat fiind faptul că, în mod normal, stocurile noastre sunt pe drum sperăm să nu avem discontinuități pe lanțul de aprovizionare cu materii prime”, declară Lucian Trofin, directorul general Eisberg România.

Trofin a precizat că nu vor fi operate schimbări de personal în perioada imediat următoare.

Obiectivul nostru pe termen scurt și mediu este de a ne folosi absolut toate resursele astfel încât să plecăm cu salariile întregi acasă. În afara scopului ca produsele noastre să se afle în rafturile magazinelor și, de aici, în farfuriile consumatorilor este vital pentru noi ca angajații să aibă confortul psihic și economic atât de necesar într-un astfel de moment”, mai afirmă directorul general Eisberg România.

În 2019, compania, care a realizat o cifră de afaceri de 12 milioane euro, a demarat o investiție în extinderea spațiului de producție și retehnologizare, în valoare de 5 milioane euro, investiție care va fi finalizată în cursul acestui an. În 2018, compania avea 93 de angajați.

Cu sediul în comuna ilfoveană Cernica, Eisberg România este divizia românească a grupului Bell Food, o investiție elvețiană în resursele românești.

Sursa foto: Eisberg România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri