Retailerul european de articole sportive Decathlon continua sa extinda reteaua de spatii comerciale si a inaugurat primul magazin din Bistrita. Acesta este primul punct de lucru deschis in 2019 si cel de-al 24-lea pe care retailerul il detine in tara noastra.

Cu o suprafata totala de 933 m2, magazinul Decathlon Bistrita a fost proiectat in conformitate cu cele mai inalte standarde internationale de proiectare, amenajare si siguranta din domeniul retail-ului sportiv. Decathlon Bistrita este amplasat in cadrul galeriei comerciale Bistrita Retail Park, Calea Moldovei nr. 13A, si respecta formatul clasic al magazinelor din retea - “Toate sporturile sub acelasi acoperis”.

„Magazinul din Bistrita reprezinta primul punct de lucru pe care il inauguram anul acesta, dupa ce la finalul anului trecut am dechis un nou spatiu in capitala. Astfel, continuam misiunea noastra de a face sportul accesibil tuturor si de a incuraja romanii sa duca un stil de viata sanatos. Amplasarea in cadrul galeriei comerciale Bistrita Retail Park este una strategica, in directia integrarii sportului in rutina zilnica si facilitarii accesului la o gama larga de produse. Mai mult decat atat, experienta de cumparare va fi completata de serviciul lansat la finalul anului trecut, Borna Plus, prin intermediul caruia, vizitatorii nostri pot descoperi gama completa de produse Decathlon, beneficiind de livrare gratuita pentru orice comanda prin intermediul acestor dispozitive”, a declarat Alex Domsa, Director de Expansiune, Decathlon Romania.

Magazinul pune la dispozitia bistritenilor peste 5.000 de articole si echipamente, destinate practicarii a peste 50 de sporturi, printre care fitness, alergare, drumetie montana, sporturi de echipa, natatie, tenis, vanatoare, pescuit, echitatie, ciclism, role, sporturi de iarna si multe altele.

Articolele sunt potrivite atat pentru incepatori, cat si pentru avansati si se disting pe piata prin calitate, fiabilitate tehnica, diversitate, creativitate si inovatie in domeniul sportului.

„In Bistrita exista o comunitate numeroasa de sportivi si pasionati de sport, pentru care ne dorim sa devenim un partener si o sursa de inspiratie, in desfasurarea activitatilor sportive preferate. Astfel, in cadrul noului magazin, punem la dispozitie o oferta vasta de produse, peste 95% dintre acestea fiind marca proprie Decathlon, iar o parte dintre ele realizate chiar in tara noastra, in cele 3 centre de productie de la Bucuresti, Timisoara si Resita. Acestea sunt marcate prin eticheta Fabricat in Romania. Pe langa produsele si echipamentele de top, vom continua sa sustinem pasiunea pentru sport, prin evenimente sportive periodice, de care bistritenii se vor putea bucura in mod gratuit”, a completat Marius Dorobantu, Director de magazin, Decathlon Bistrita.

Decathlon include produse apartinand marcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate - pret. Denumite marci Pasiune, acestea reprezinta o alternativa viabila pentru produsele deja prezente pe piata, ce contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

La nivel national, Decathlon reuneste peste 1200 de colaboratori, intr-o retea de 24 de magazine, la care se adauga platforma online. Decathlon comercializeaza si articole cu eticheta Fabricat in Romania, produsele fabricate in cele 3 unitati de productie din tara: Bucuresti, Timisoara si Resita. In cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marca proprie pentru drumetii montane si trekking, precum incaltaminte, dar si articole textile pentru ciclism si biciclete pentru adulti si copii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri