Magazinul are programul zilnic intre 8 si 22 si a fost realizat in conceptul deja consacrat pentru proximitate, ce reuneste produse preparate pe loc, sandwich-uri si preparate ready to eat, salate, legume si fructe proaspete, produse bio, produse de bacanie, bauturi, lactate, mezeluri, carne proaspata, grill, produse de cofetarie, patiserie si panificatie proaspat coapta dar si o serie de servicii.

Prin deschiderea, in aceasta saptamana, a magazinului MyAuchan Obregia, Auchan Retail Romania ajunge la un numar de 24 de magazine MyAuchan la nivel national: 15 in statii Petrom in cadrul parteneriatului cu OMV Petrom si 9 MyAuchan independente - 7 in Bucuresti, 1 in Craiova si 1 in Cluj.

Auchan Retail Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 1 supermarket Auchan si o retea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, peste 10.000 de angajati, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele, un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount generalizat - toate preturile mici, permanent.