Uber Eats introduce in Romania posibilitatea de a-ti ridica personal mancarea comandata prin intermediul aplicatiei. Peste 300 de restaurante s-au alaturat programului pilot pana acum. Optiunea „Pick-up” aduce noi beneficii pentru utilizatori, printre care eliminarea taxei de livrare de 7,5 lei si posibilitatea de a-ti ridica comanda fara sa astepti in plus in timpul pauzei de pranz sau in drumul catre casa.

Prin aceasta optiune, Uber Eats pune la dispozitia utilizatorilor o modalitatea rapida si facila prin care pot avea acces la mancarea preferata - chiar daca este vorba de cafea-to-go sau de evitarea cozilor la ora pranzului.

In plus, utilizatorii care doresc sa comande mancare prin aplicatia Uber Eats in perioada 20 august - 25 septembrie beneficiaza de o reducere de 10% daca folosesc codul ridica10.

Bucuresti este unul dintre putinele orase din Europa unde optiunea este disponibila, alaturi de Paris, Londra, Stockholm sau Varsovia. Printre restaurantele care s-au inscris in program se numara Nicolai, Atelierul de Tarte, Caru cu bere, Gyros Thessaloniki sau Oro Toro.

„Ne dorim sa sprijinim restaurantele pentru ca acestea sa devina afaceri prospere. De aceea, lansam un nou serviciu pentru a ajuta restaurantele sa isi dezvolte afacerea, in timp ce oferim utilizatorilor o modalitatea rapida si convenabila de a comanda mancare la pachet, fie ca e vorba de o cafea to-go sau de evitarea cozilor la ora pranzului. Desi serviciul este un test si o oportunitate pentru noi de a invata, asteptam cu nerabdare feedback-ul utilizatorilor inainte de a optimiza si de a extinde optiunea”, a declarat Chris Radoszewski, Manager General pentru Uber Eats CEE.

Pick-up la nivel global

Optiunea Pick-up a fost lansata la inceputul acestui an in SUA. Astazi, peste 1.000 de restaurante din numeroase orase precum Austin, San Diego, Dallas si Phoenix permit ridicarea personala a comenzii.

Dupa un debut de succes in SUA, Londra si Paris au fost primele orasele din Europa care au introdus optiunea Pick-up in martie anul acesta. Azi, peste 2.000 de orase din Marea Britanie si Franta ofera aceasta functionalitate.

Cum poate fi plasata o comanda cu optiunea Pick-up?

Atunci cand plasezi o comanda pe Uber Eats, selecteaza modalitatea de livrare Pick-up. Odata ce ai plasat comanda, vei putea sa vezi cand este gata de ridicare. De asemenea, aplicatia iti va arata si care sunt cele mai apropiate restaurante care ofera aceasta noua optiune.

Uber Eats are peste 220.000 restaurante partenere in peste 500 de orase din peste 36 de tari, conform datelor aferente pentru Q4, 2018. In Romania, serviciul a fost lansat in 2018, si in prezent are peste 700 de restaurante partenere in Bucuresti, de la localuri mici, afaceri de familie, pana la mari lanturi de restaurante. Durata medie de livrare a unei comenzi in Bucuresti este de 36 de minute. Conform unui sondaj in randul restaurantelor de top, colaborarea cu Uber Eats a ajutat 72% dintre proprietarii de restaurante sa isi creasca afacerea, in timp de 47% dintre acestia au raportat o crestere intre 10% si 30%. 31% dintre respondenti se gandesc sa angajeze mai mult personal pentru a acoperi numarul de comenzi in crestere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri