SMYK All for Kids, retailer polonez specializat in comercializarea de produse pentru copiii cu varste intre 0 si 14 ani, inaugureaza astazi magazinul cu numarul 16 in Romania, in Targu Jiu Shopping City. SMYK ajunge astfel sa fie prezent in 12 orase din Romania.

SMYK All for Kids este specializat in comercializarea articolelor de imbracaminte, incaltaminte si puericultura, jucarii si accesorii pentru copii, de la nou-nascuti pana la varsta de 14 ani, conceptul magazinelor sale fiind „totul sub un singur acoperis”.

„Clientii nostri sunt parinti dinamici, cu un stil de viata activ. De aceea ne dorim sa le oferim un spatiu extins, unde sa gaseasca tot ce au nevoie: de la imbracaminte si incaltaminte, pana la jucarii, articole de puericultura si nu numai. Practic, orice ar dori din primele zile de viata ale copilului si pana la 14 ani. Ne bucuram ca intregul concept SMYK a ajuns acum si la Targu Jiu, ceea ce ne ajuta sa ne consolidam pozitia la nivel national”, a declarat managerul general SMYK All for Kids Romania, Sorin Stancu.

Noul magazin ofera o gama variata de articole de imbracaminte si incaltaminte marca proprie Cool Club. De asemenea clientii pot gasi jucarii si jocuri educative atat brandul propriu SMIKI, cat si marci internationale precum LEGO, Hotwheels, Mattel, Fisher Price, Hasbro precum si articole de puericultura necesare parintilor in primii ani.

Noul magazin, ce va fi inaugurat in data de 10 octombrie, este localizat in centrul comercial Shopping City Targu Jiu, din str. Termocentralei, nr. 10, iar parintii sunt asteptati in weekendul 10- 13 octombrie sa ia parte la Marea Deschidere, unde ii asteapta asteapta: 20% reducere la toate produsele cu pret intreg, oferte speciale, tombola cu premii, ateliere pentru copii (facepainting, modelare baloane) si nu numai.

Pentru acest an, retailerul polonez are in plan deschiderea a inca unui magazin, ajungand la o retea nationala de 17 magazine. Pana acum au fost deschise in 2019 alte 2 magazine, in orasele Piatra Neamt si Baia Mare.

Reteaua comerciala a SMYK All kids opereaza 207 magazine proprii, dintre care 179 in Polonia, 16 in Romania si 12 in Ucraina. SMYK All for kids ofera cea mai larga gama de imbracaminte si incaltaminte, accesorii si alte produse pentru copii cu varste cuprinse intre 0-14 ani. Unul dintre punctele forte ale lantului este disponibilitatea tuturor produselor pe care copiii le doresc si au nevoie intr-un singur loc, "All for Kids".

Oferta se bazeaza pe marcile proprii "Cool Club" si "Smiki", care sunt disponibile exclusiv in magazinele SMYK si ale partenerilor de franciza. "Cool Club" este marca in cadrul careia SMYK ofera imbracamintea, incaltamintea si accesoriile sale unice pentru copii, create de echipa sa de designeri in-house. "Smiki" este marca proprie a lui SMYK pentru jucarii si accesorii pentru copii. Marcile proprii ale lui SMYK sunt completate de branduri terte, recunoscute international, cum ar fi Lego, Hasbro si Mattel.

Produsele branduri proprii si cele ale altor producatori se comercializeaza in Polonia prin platforma online de e-commerce si aplicatia mobila ale grupului SMYK, care impreuna cu reteaua de magazine si oferta de servicii "click & collect" livrare gratuita la magazinele SMYK Group ofera o experienta omni-channel integrata. Un alt canal de vanzari este lantul de franciza, incluzand un total de 171 de magazine din 17 tari (la 31 ianuarie 2019).

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri