cora Pantelimon, primul hipermarket deschis de grupul franco-belgian Louis Delhaize in Romania in urma cu 16 ani, va fi modernizat dupa o investitie de 3 milioane de euro, potrivit unui comunicat de presa emis miercuri.

“Nu schimbam doar mobilierul, proiectul este de anvergura pentru ca, la final, consumatorii sa poata cumpara la fel de rapid ca dintr-un magazin de proximitate mii de produse pe care nu le pot gasi decat intr-un hipermarket”, a spus Thierry Destailleur, directorul general al cora Romania.

Hipermarketul cora Pantelimon devine primul din reteaua cora care se transforma.

“Noul magazin cora Pantelimon isi intampina clientii cu o intrare optimizata, gandita pentru a facilita accesul clientilor in magazin. De asemenea, avem mobilier nou in zona de mezeluri si lactate, un spatiu amplu dedicat produselor bio si o zona moderna dedicata clientilor, care faciliteaza interactiunea cu personalul magazinului. E interesant de stiut ca numele raioanelor a fost stabilit impreuna cu clientii cora, ei fiind cei care au ales titulatura fiecarui univers”, a declarat Anca Popescu, directorul hipermarketului cora Pantelimon.

In luna decembrie a fost finalizata prima etapa a transformarii cora Pantelimon. Urmeaza etapa a doua, care se va incheia in primele luni ale anului 2020, a adaugat Popescu.

Procesul de modernizare va continua in toate cele 11 hipermarketuri cora din Romania, anunta retailerul.

cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre brandurile de retail din tara. Prezent pe piata romaneasca din 2003, grupul opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Bucuresti si in marile orase. In 2013, cora a lansat platforma cora.ro, cu livrare la domiciliu disponibila in Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau si Ploiesti, oferind consumatorilor posibilitatea sa comande produsele online. A fost lansata si aplicatia cora, care poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri