“Nu schimbam doar mobilierul, proiectul este de anvergura pentru ca, la final, consumatorii sa poata cumpara la fel de rapid ca dintr-un magazin de proximitate mii de produse pe care nu le pot gasi decat intr-un hipermarket”, a spus Thierry Destailleur, directorul general al cora Romania.

Hipermarketul cora Pantelimon devine primul din reteaua cora care se transforma.

“Noul magazin cora Pantelimon isi intampina clientii cu o intrare optimizata, gandita pentru a facilita accesul clientilor in magazin. De asemenea, avem mobilier nou in zona de mezeluri si lactate, un spatiu amplu dedicat produselor bio si o zona moderna dedicata clientilor, care faciliteaza interactiunea cu personalul magazinului. E interesant de stiut ca numele raioanelor a fost stabilit impreuna cu clientii cora, ei fiind cei care au ales titulatura fiecarui univers”, a declarat Anca Popescu, directorul hipermarketului cora Pantelimon.

In luna decembrie a fost finalizata prima etapa a transformarii cora Pantelimon. Urmeaza etapa a doua, care se va incheia in primele luni ale anului 2020, a adaugat Popescu.

Procesul de modernizare va continua in toate cele 11 hipermarketuri cora din Romania, anunta retailerul.

cora Romania, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre brandurile de retail din tara. Prezent pe piata romaneasca din 2003, grupul opereaza in prezent 11 hipermarketuri in Bucuresti si in marile orase. In 2013, cora a lansat platforma cora.ro, cu livrare la domiciliu disponibila in Bucuresti, Constanta, Cluj, Bacau si Ploiesti, oferind consumatorilor posibilitatea sa comande produsele online. A fost lansata si aplicatia cora, care poate fi descarcata gratuit din App Store si Google Play.