Evgeny Nikolsky s-a alaturat JTI (Gallaher) in 2001, in echipa de vanzari din Kazahstan. A lucrat in domeniul marci si trade marketing si a devenit director de vanzari, in 2009. In 2014, s-a mutat in Rusia pentru a administra distribuitorul Megapolis, dupa care a devenit director de vanzari in JTI Rusia. In 2016, s-a intors in Kazahstan, la conducerea JTI, iar din 2018, a coordonat si activitatea JTI din Asia Centrala si Mongolia.

„Am ajuns la peste 28% cota de piata, iar in 2019 am intrat si in categoria produselor cu potential de risc redus, cu Logic Compact. Exportam peste 70% din productia fabricii din Bucuresti, in aproape 50 de tari din toata lumea. JTI are o reputatie solida, datorita implicarii companiei in viata comunitatii, fiind un partener de incredere al autoritatilor din Romania”, a declarat Evgeny Nikolsky.

JTI si-a inceput activitatea in Romania in 1993 (ca R.J. Reynolds). JTI are peste 1.200 de angajati care lucreaza in sediul din Bucuresti, in fabrica si in birourile de vanzari din intreaga tara.