• Ovidiu Sandor, castigatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018, intra in competitia globala pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year™
  • Antreprenori de top din toata lumea se reunesc la cea de-a 19-a editie a competitiei EY World Entrepreneur Of The Year™
  • 57 de antreprenori cu venituri totale de aproximativ 44 miliarde USD concureaza pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year 2019

Ovidiu Sandor, castigatorul titlului EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018, intra in competitia globala pentru titlul EY World Entrepreneur Of The Year™, care are loc in aceasta saptamana la Monte Carlo.

Romania, reprezentata in acest an de fondatorul CEO Mulberry Development, marcheaza a patra participare in finala competitiei globale EY World Entrepreneur Of The Year™.

57 de antreprenori din 47 de tari si teritorii concureaza pentru marele premiu EY World Entrepreneur Of The Year 2019, care va fi anuntat in cadrul ceremoniei de premiere din 8 iunie 2019.

Castigatorul va fi ales de catre un juriu independent format din detinatorii titlului EY World Entrepreneur Of The Year™ din editiile trecute ale competitiei. Premiul va fi acordat pe baza a sase criterii, care le ofera tuturor castigatorilor de la nivel national o sansa egala in competitie: spirit antreprenorial, crearea de valoare, viziune strategica, impact national si global, inovatie si integritate personala/spirit de conducere bazat pe obiective.

Despre Ovidiu Sandor
Antreprenorul roman detine Mulberry Development, o companie antreprenoriala din Timisoara care dezvolta proiecte imobiliare de top, a caror valoare este recunoscuta atat la nivel local, cat si la nivel international, precum City Business Centre Timisoara (un proiect office de clasa A, dezvoltat in perioada 2007-2009) si The Office Cluj-Napoca (proiect office de clasa A, dezvoltat in perioada 2012-2015).

Primele proiecte dezvoltate de Mulberry Development au venit cu solutii urbanistice noi si sunt un reper de bune practici in relatia cu primariile. In acelasi timp, propunerile imobiliare marca Mulberry Development, dezvoltate in colaborare cu mai multe birouri de arhitectura din tara si de peste hotare, au devenit poli de atractie urbana. Proiectul City Business Center din Timisoara a fost primul din Romania care a primit titlul de Green Building of The Year.

Impactul asupra comunitatii e cel mai vizibil prin noul proiect ISHO, din Timisoara, care pe langa componenta rezidentiala, de birouri si servicii reda orasului o zona centrala pana nu demult abandonata, pe care o imbogateste cu functii si utilitati. Un exemplu este noul pod peste Bega cu patru benzi de circulatie, ce are meritul de a articula traficul intre nordul si sudul orasului, caruia i se adauga o pasarela destinata traficului pietonal si pe bicicleta. Proiectul este prevazut sa integreze si un spatiu dedicat activitatilor culturale pe care comunitatea locala il va putea folosi pentru diverse evenimente.

Ovidiu Sandor este un sustinator al artei contemporane si are meritul de a pune Timisoara pe scena internationala de arta contemporana prin organizarea Bienalei Art Encounters. Acest eveniment, care reuneste sute de artisti, isi propune sa creeze punti de legatura intre artist si consumatorul de arta si sa transforme Timisoara in capitala regionala a artei contemporane.

Ultimul proiect personal este construirea primei scoli internationale in regiunea de vest a tarii, British School of Timisoara.

“In Romania, noi, antreprenorii, vorbim mult prea rar despre cata munca este in spatele unui proiect reusit, al unei firme de succes si al oricarui antreprenor care a realizat ceva. Impreuna cu echipa petrec foarte mult timp alaturi de arhitecti, de proiectanti, pe santier si cred ca intr-o tara ca Romania implicarea este mult mai importanta decat in alte economii mai dezvoltate. Iar succesul nostru vine din multumirea de a aduce ceva diferit pe piata noastra si in orasele in care suntem activi, indiferent daca vorbim de proiecte fizice imobiliare sau de proiecte mai putin materiale, cum sunt cele din zona artei contemporane, unde sunt activ. Acest mixt merge de multe ori mana in mana cu succesul financiar”, a declarat Ovidiu Sandor.
***
Despre EY Romania
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 34,8 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2018. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume. In Romania, EY este liderul de pe piata serviciilor profesionale inca de la infiintare, in anul 1992. Cei 800 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si servicii de asistenta in afaceri catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an in luna iunie la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com

Despre EY Entrepreneur Of The Year™
EY Entrepreneur Of The Year™ este cel mai prestigios program de premii pentru antreprenori din lume. Valoarea programului se concretizeaza prin modul in care incurajeaza activitatea antreprenoriala in randul persoanelor cu potential si recunoaste contributia acelor oameni care ii inspira pe ceilalti prin viziunea, spiritul de conducere si realizarile lor. In calitate de primul si cu adevarat singurul program de premii global de acest fel, Entrepreneur Of The Year ii onoreaza pe cei care construiesc si conduc afaceri de succes, dinamice si care se dezvolta, recunoscandu-le meritele prin intermediul programelor de premii regionale, nationale si globale derulate in peste 145 de orase din peste 60 de tari. ey.com/eoy

Printre fostii castigatori ai prestigiosului premiu EY World Entrepreneur Of The Year™ se numara: Rubens Menin, presedinte al MRV Engenharia (Brazilia), 2018, Murad Al-Katib, presedinte si CEO al AGT Food and Ingredients Inc. (Canada), 2017, Manny Stul, presedinte si co-CEO al Moose Enterprise Holdings & Controlled Entities (Australia), 2016, Mohed Altrad, CEO al Altrad (Franta), 2015, Uday Kotak, vicepresedinte executiv si membru in directoratul Kotak Mahindra Bank Limited (India), 2014, Hamdi Ulukaya, fondator si CEO al Chobani, Inc. (SUA), 2013, Dr. James Mwangi, CEO si membru al directoratului Equity Bank Limited (Kenya), 2012, Olivia Lum, presedinte si CEO la nivel de grup al Hyflux Limited (Singapore), 2011, Cho Tak Wong, presedinte al Fuyao Glass Industry Group (China), 2009, Guy Laliberte, fondator si CEO al Cirque du Soleil (Canada), 2007, si Narayana Murthy, fondator si presedinte al Infosys Technologies Limited (India), 2003.

Lista completa a celor care vor sustine discursuri, a interlocutorilor din cadrul meselor rotunde si a celor 57 de antreprenori care concureaza pentru premiul din acest an este disponibila la ey.com/weoy.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri